Eeelooo Kızlar yumurtam geç olgunlaştı 22mm çatlatma iğnesi vurulduğum gün progesteron fitil başlattı doktorum. 14 gün kullan 15. Gün test yap dedi. Fakat afedersiniz vajina girişim çok darlaştı ya normal mi bu durum?
Paamuk Eeelooo bende kullanıyorum ve bugün 13. Gün bencede aynı şey oldu farkettim bende ay i şeyi düşündüm neden acaba diye . Dediğiniz gibi fitili içerken oncesi gibi değil
Dmbal Eeelooo Ben hamilelik sürecimde kullandım. 6. Haftada başlayıp 15. Haftaya kadar günde 3 tane koyuyordum. Daha sonra bıraktık bi kanama sürecim oldu tekrar kullandım. O kullandığım süre zarfında benimde vajina girişim çok daralmış gibiydi çünkü koyarken çok canım yanıyordu. Ben ilişki yasak olduğu için çok uzun süre ilişki olmadığında belki acıyor daralıyor diye düşünmüştüm. Aynı durum bende de mevcuttu yani.
Busra18092022 Adeti de geciktiriyor progestan fitil. Ben iğne günü dahil 19. Gün regl olmuştum. Doktorum fitil adeti geciktiriyor, bıraktıktan 4, 5 gün sonra regl ancak başlıyo demişti
Eeelooo Busra18092022 10 gün oldu doktor 14. Günde bırak dedi. Aslında kasmıyorum ya çok uyku yapar diye fitil olarak almayı kendim tercih ettim doktor yapamazsan ağızdan al dedi. Bi kalınlaşma var afedersiniz parmağımla ittirirken farkediyorum
Busra18092022 Çok da önemli değil bence. Ben geçen ay hep kullandım ama negatifti. Bu ay sadece 2 gün kullandım ama pozitif oldu çok şükür. Tutunmasına yardımcı olmak için veriyorlar sanırım. Çok üzmeyin kendinizi ve pozitif düşünün. Umarım her şey çok güzel olur❤️
Eeelooo Busra18092022 Busra18092022 evet doktorda öyle söylemişti. İnşallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin🥹
Paamuk Eeelooo asilama oldum normalde bugün kan testi vermem gerekiyordu ama yarına kaldı doktor ne dicek bilmiyorum sorucam bende o sıkıntıyı baya fitil girmiyor o derece