Sufim Kızlar 34 haftalığım vajinamda çatı bölgemde çok kötü bir ağrı var kalkınca batıyor. Yürümemi de aksatıyor .Benim gibi olan var mi ????
SNMila Sufim bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı bi kaç gündür aynı ağrı bende de var hatta sağlık ocağına gitmeden tekrar başladı doktora gitmeden hemşireye sorayım dedim çocuk kanala yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş bu haftalarda o anlarda istirahat tavsiye etti
Irmakelizim06 Sufim 35+6yım bende 2 haftadır bendede var canım yürürken yatakta dönerken oturup kalkarken bebeğin başı aşağıda belki ondandır diye düşünüyorum
aysql05 Sufim Yürürken zorlanır,uyurken dönemez, kalkarken Batıyo gibi olur benim hep öyleydi bebek kafası dönmüş sanırım o yüzdendir canım
Snglflz Sufim normal diye biliyorum bende yasadim ayni seyi bicak kesigi gibi yurumemi bile engelliyordu kanama olmadigi surece korkma 😊😊
Sufim Snglflz Sırf bunun için doktora gittim ve doktor magnezyum ilacı verdi bende hala bir etkisi olmadığı için sizlere sorayım dedim
Snglflz Sufim normal yani bebek buyuyo veee baski yaptigi icin agri yapiyo ama dayanilmayacak gibiyse bi doktora basvurun gecmis olsun😊😘😘
Sevilmesebebi Sufim benimde oluyor 37 haftalığız ben de senin haftada Dr A sordum normal dedi kendini hazorlıyormuş