mrserdogan12_ eminedln-27 sonuç nedir acaba
Esilasuu mrserdogan12_ sonucun çıkmış ama hastanenin referans aralığı yazmiyo o yüzden negatif veya pozitif diyemeyiz ama pozitif olsaydı kirmizi olurdu orası referans dışı derdi
mrserdogan12_ Kedicik27 nasıl yani negatifmi 2 tane test yaptım 2side pozitif çıktı silik ama pembe bir çizgi
mrserdogan12_ Reina burda hep 5 oluyor bu değer dediğiniz aynı hastanede veriyorum hep ama hadi 1 test yanlış bozuk olsun diğeridemi bozuk 2 Side silik pembe çıktı
Alicegurd Bende aynı durumu yaşıyorum regla 6 gün var kaset test hemen pembelesti kanda gebelik çıkmadı gecikmeyi bekliyorum bende inş yüksek çıkar değeriniz
Alicegurd mrserdogan12_ bir gebenin günlüğü ovülasyon testinin içinden çıkan testte ve 6 gün öncesi hızlı testte yaşadım
mrserdogan12_ Alicegurd  alttaki test ilk yaptığımda birazdaha pembeydi bekleye bekleye kurudu tabi bde kameranın etkisi var üsttekinide akşam yapmıştım onun görseli zaten yukarda ilk defa bukadar belirgindi çok heveslenmiştim
sacmalamakizim mrserdogan12_ Canım bu kaset testler insanların duygularıyla oynuyor, sanırım çoğunun şuan tarihi geçmiş, ondan testler yanıltıyor diye düşünüyorum.
Alicegurd mrserdogan12_  https://share.icloud.com/photos/043-jvLhKgElJSLXDUq7L0xbA bu da benim ki Evet bariz görünüyor benimde 0.400 çıktı 6 gün var regl olmama yine yapacağım 6 gün sonra heveslenmek şunu görüpte çok farklı bir şey