Serendipity16 Sadeceanne2 önceden bu kadar hareketli değildi ama 2 gün çok fenaydı şimdi yine 2 gündür duruldu hiç çok hareketli olmadığı için şaşırdım şekerden dolayı oldu bence 😂
Meyranas Serendipity16 bnm bebe 24 haftalıkken ilk heraketleri başlamıştı 28 den başladi eşimi tekmelemeye eşimin arkası dönük olurdu ona sarılrdm götüne beline tekme atardı elini koyduğunda hiç tepki vermedi ona 😁😁
Serendipity16 MadamSLN son haftalar zaten daha zordur Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Sadeceanne2 Serendipity16 şaka yaptım 😄 zati bence de öyle şeker enerji vermiştir bide boyut olarak dahada büyüyor bebiş daha bir hissedilir oluyor hareketler
Hilalaktscbk Serendipity16 Hareket olduğu sürece korkmayacakmışsın bende de gebelik şekeri çıktı bazen hareketleri aşırı keskin oluyor acaba diyorum huzursuz eden bir şey mi var ama ne kadar hareketiyse o kadar keyifliymiş 🫠
Serendipity16 Hilalaktscbk evet ya aman hareket etti mi diye beklemekten daha iyiymiş hareketli olması ama yine 2 gündür eski haline geri döndü canı isterse yapıyor bende şeker çıkmadı
Hilalaktscbk Serendipity16 Oh çok güzel o zaman şu an diyetisyen kapısının önünde oturdum bekliyorum 🥲
Serendipity16 Sadeceanne2 aynen doğru hep hareketli olsunlar tabi hareketsiz olunca insan daha çok korkuyor 😂
Serendipity16 Hilalaktscbk çok geçmiş olsun valla bende korkmuştum bebeğimin haftası önde suyu fazla biraz ama çıkmayınca şaşırdım valla inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻