Rabisozdmr ilknur20- yine geri geldim alttan muayene etti 😃 bişey yok sancıs yok perşembe günü gidicem
ilknur20- Rabisozdmr bende geri geldim sıfır açılma rahim hala çok kapalı . Bakalım ben de perşembe gidicem tekrar 🙄
Rabisozdmr ilknur20- Valla hiç belli olmuyor canları ne zaman isterse o zaman gelirler artık sıkıldım gelmiyorlar ya , yürüyüşe çıktım sırf sancım bişeyim gelsin diye hafif özel bölgemde batma oluyor yürürken 😀 yolda doğurmayım
ilknur20- Rabisozdmr Bende de oluyor yeni yeni biliyor musun sanki çocuğun kafası bacağımın arasında öyle bi his . Bi de kasık ağrısı var gibi ama ümitlendirmek de istemiyorum kendimi 🤣
ilknur20- Rabisozdmr evet ya kısın kazakla üşüyen ben bütün kışı tişörtle çıkardım desem yeridir o halde terliyorum bu nasıl hararet böyle
ilknur20- Rabisozdmr bende öyle bi de iç camasırım da ıslanıyor terden diyorum bu su olabilir mi 🤣 ama değil yani 🤣
Rabisozdmr ilknur20- Bugün çok ağladım kalktım duş aldım Meryem suresini okudum. İnşallah bugün sancım olur açılmayla hastaneye giderim çok korkuyorum psikolojim bozuldu artık ☹️☹️
ilknur20- Rabisozdmr bende öyle ya suni sancı ya da sezeryana düşmek istemiyorum müdahalesiz olsun istiyorum ama bu gidişle yine bunlardan birini seçmem gerekecek
ilknur20- Rabisozdmr doktor haftaya cumaya kadar alacağız en geç dedi . Yarın yöntem seçeceğim muayene ye göre uygun olanı