Yagmurakyurek Minigiim-vebenn52 çiçek alabilir Bebeğe çeyrek alabilir Tam altın alabilir Valah bilmiorum bakalım ne alacak
scucer Minigiim-vebenn52 Götürdü kuyumcuya limitin su kadar istediğini al dedi 😂 pek kibar bi hareket olmasada düşünmesi yeterli🙏
Blackatlas 32 gram iki bilezik aldı, arabamı da değiştirecek ama doğumla ilgisi yok zaten geçen seneden beri gündemdeydi denk gelecek sadece o yüzden fazla yüklenmiyorum🤣
Minigiim-vebenn52 Dilan_55 kaynanamlar da diyo sen hediyeyi napcaksın 😂😂 eşimde diyo sende bana al benimde emeğim var 😂😂😂🤦🏼♀️
Minigiim-vebenn52 kubraaa123 aynennn takısını taktılar bebeğe bide diyorlar sana takmıyoruz şsowlwlw bişi beklemiyorum zaten dedim 😂 oda bişi mi kocama bebeğe bak diyorum onlar varken falan ne anlar erkek adam bebek bakmaktan diyorlar niye yapmasını biliyodu dedim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂 hatta yanımda Refskstçi kalmasına bile ne anlar refskstçi olmaktan dediler dşwpwlwöl
asell13 Minigiim-vebenn52 beni 2. Çocuğa ikna ederken 100 gr altın sözü verdi şimdi iki gözü çeşme ağlıyor para yok diye 😂😂 kızıma tüm banada bari 1 çift bilezik al dedim ama hiç birinden umudum yok 😂😂
Minigiim-vebenn52 asell13 bana mehirimi yapsa yeterdi fazlasında gözüm yok 😂 Salak gibi mehiri de ne uygunsa o olsun diyip fazlasını istememiştim insanın gözü kör oluyomus cidden 😂🤦🏼♀️
kubraaa123 Minigiim-vebenn52 kendi kaynanama gıcık olduğum yetmezmiş gibi artık senin kaynana da gıcık oluyorum hayırlı olsun 😂😂 ya arkadaşım salın bizi be of çok sıkıldım ben bunlardan 😬 bu arada iyi demişsin ben de öyle cevap verdiğim için bazen kaynanam çekiniyor en iyisini yapıyoruz boşver
dodu0207 Minigiim-vebenn52 ay kaynananıza gıcık oldum desem 🙃 ne herşeye burnunu sokuyor ona ne. Yıl 2024 artık babalarda işin içinde onların zamanı gibi sadece eve para getiren profilde biri değiller öğrenseler keşke
asell13 Minigiim-vebenn52 bu adamlar bize kurban olsunlar 😂😂 benimki arasa benim kadar enayisini bulamaz 😂😂 çiçek alırlar zaaar