Nazcelkk Kızlar Avcılar da Türkan Mutafoğluna gidiyorum kendisi doğumlarını Avcılar Hospitalde yaptırıyormus. Doktorumdan cok memnunum ama hastane konusunda biraz tedirginim aranızda giden var mı nasıl bir yer
Ylzomer Nazcelkk canım 5 sene önce oğlumu orda doğurdum Nil hanımda ebe de hemşirelere gayet iyiydi odalar temizdi sıkıntı yaşamadık çok şükür..ama en son duyduğum kadarıyla haliç üniversiteyle anlaşmış stajyer falan çok fazlaymış işi daha çok paraya dökmüş diyorlar..
mrvkrbyk Nazcelkk bende avcılar hospitalda nil hocaya takipteyim canım allah nasip ederse orda yapıcam doğumumu görümcem yaptı yeni çok memnun ayrıldı
Sinemb1406 Nazcelkk uzun süredir avcılar hospital Sadullah yeseviye gidiyorum. Şuan 17 haftalık hamileyim aynı şekilde doktorumlayım ilk Doğumum orada oldu. Anestezi ekibi çok pozitif ve profesyonellerdi. Tavsiye ederim sizede. 2. Gün çıktım hastaneden. Kaldığım süre zarfında da hemşireler çok ilgiliydi. Oda temizdi herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Nazcelkk Ylzomer haliç üniversitesiyle bağlantılarını gördüm aslında üniversiteye bağlanmaları daha iyi değil mi ya riske atamazlar isleri falan diye düşünüyorum
peri- mrvkrbyk ben ikinci çocuğu iki sene önce orda doğum yaptım bu sefer oraya gitmeidm korkularımdan ve bil hanım çok yoğun çok bekliyorum diye istemedim şuan doğum ücreti ve muanesi ne kadar acaba
mrvkrbyk Evet aşırı yogun saatlerce bekliyoruz bizde her gitmemizde ,muayene 850 ydi en son dogum ücretleri hakkında bilgi almadm henüz
1prensesannesi__ KubraKocakaplan bende orayı düşünüyorum dogumum yuksek ihtimal normal olcak sigortalı 15 bin dimi
1prensesannesi__ KubraKocakaplan sagol canim bende aradım sormak icin ama tatil oldugundan sali günü arayin dediler 15bin iyi bi fiyat bence bana da 15bin derlerse eğer dogumu oraya düşüncem
KubraKocakaplan 1prensesannesi__ benim evim hastanenin tam karşısında yarın olurda inersem tekrar sorarım sizin için
1prensesannesi__ KubraKocakaplan yaa cok sagol sorarsan haber edersin askim ona gore kontrole gideyim dogum gelmeden bende normalde avcilar anadoluya takipliyim doktorum baska hastaneye gidiyo gittigi hastanede dogum 56 bin tl mis o yuzden avcilar hospitalde bi doktor tavsiye etti yine iletisimde oluruz doguma kadar dedi o yüzden arada cok buyuk bi fark yoksa orayi düşünüyorum 😊
KubraKocakaplan 1prensesannesi__ merhaba tekrar bugün kontrol için gittim gene 15000 normal 20000 sezaryen dedi
1prensesannesi__ KubraKocakaplan sagol askım tesekkur ederim 😘😘 bende randevu aldim sali gunu kontrole gidicem 😃
1prensesannesi__ KubraKocakaplan avcilar anadolu hastanesinde ugras sahin demir e gidiyodum o baska hastaneye gidiyo beni Rabia yildirim akbas a yönlendirdi ona gidicem hastanede yeni heralde onceden kendi muayenehane si varmis