Hlimee Geçen hiç koku yoktu ciğer koktu bi anda Bugün şuan da kapuska kokuyor sanki Yanımdakiler hiç yemek kokmuyor diyorlar ben yemek adı söylüyorum 🤪 Sizde böyle hissediyor musunuz
kumsal__ Hlimee gebelik yok ama bende bazen oluyonesim direk hamilesin benden gizliyorsun diyo oysa pis boğaz olduğumu kavga dövüş hatırlatmak zorunda kalıyorum 😅
Hilalaktscbk Hlimee Vizyonuna hayran kaldım kız gidip adam akıllı bir şey aşersene kapuska ne 😂 bunu yazarken brokoli haşlamaya kalkan vizyon sahibi konuşuyor 🥲
Hlimee asell13 canım zor bulunan bir şey değil ki 🙈 Yarın alıp yapacağım canı çeken gelsin buyursun 🤪
asell13 Hlimee değil zatende bu dönem bi değişik oluyor biliyosun🤷♀️😂 bu arada benim öyle koku gelme falan değil ama gece rüyamda sabki gerçekten yiyormuş gibi oluyorum sabah alıyorum veya yapıp yiyorum rüyamdakini 😂 buda değişik bi aşerme
Hlimee asell13 aslında öyle bi koku yok ama buram buram koku sarıyor etrafımda Baharatına soğanın kokusuna kadar tüm detayı hissediyorum 😂 Çok değişik bir hissiyat gerçekten anlatamam size .. 18+5 günlük olduk daha yeni yeni böyle hissediyorum Başlarda gebeliğimi bilmezdim şimdi maşallah evladım çok acıkıyor sanırım bide hareketlerini hissetsem tez zamanda inşallah
Hilalaktscbk kumsal__ Ben hamilelikten önce daha çok aşeriyordum eşim hamile kaldığında ne halt yicem ben diyordu hamile kalınca öyle olmadım 😅
Hilalaktscbk Ayssedmn 33 haftadır gazla mücadele içindeyim 2 gecedir gazdan uyuyamıyorum bu gece de sabahlar olmasın bakalım doğurduktan sonra gazman gibi uçucam bu gidişle 🫠
Hlimee asell13 oda bi vitaminin eksik olmasındanmış sanırım Benim ki fazla fazla çık şükür yemek çekiyor arada oda kokusunu alıyorum olsada yesek diyorum sabaha bir şey kalmıyor çok şükür biyerim de şişmedi 😅😂😂😂
asell13 Hlimee onlara inanma ya yok leke olur yok gözü şaş olur 😂😂 töbe töbe bu eski kadınlar nasıl yapıyodumyemek bulamıyodu gariplerim