Temmuzmucizesi26 bak senle aynı durumdaydık hemen hemen. Ben biraz zor geçiriyorum gebeliği. 16-17 km var evle ben de gebelik planlamıyodum yol sorun değildi. Okuyodum hatta gece nöbetler iyi oluyodu. Sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum. 24. Haftamdan önce gidip konuştum( bizde 24. Haftada geceden çıkmak zorundasın) . Ben başka ilçedeyim yola dayanamıyorum beni evimin yakınına geçici görev verin dedim. Baştd yok dediler tabi ki ben de sık sık rapor aldım ama 5 5 aldım . Yol beni perişan etti yolda iki kez kusuyorum, iki tane dil altı zoferle işe başlıyorum. Göz altlarım dayak yemiş gibi. Otobüs imkanı kısıtlı eşim getirip götürüyo o da çalışıyor bir yandan. Baktıkar olmuyor evimin arkasında ilçe sağlık vardı oraya verildim verilmesem rapor rapor devam edecektim. Raporunu çok kullanmamaya çalış çünkü doğum sonrası lazım olacak. Bir senede 40 gün tek hekim, bir hastalıktan da 6 ay heyet raporu hakkın var. Eğer yakına gelirsen 37 ye kadar çalışırsın belki ben şu an rahatım mesela çalışırım gbi geliyo