Rmysvrgnr Merhaba hanımlar benim düşük riskim var henüz 7+5 haftalığız iki gündür akşamları karın ağrısı çekiyorum inceden inceden ikinci gebeliğim ilk gebelikte hiç yaşamadım yardım o olur musunuz
hnyildirim Rmysvrgnr benim ilk gebeliğimde 12. Haftada bebeğimin kalbi durmuştu 6. 7. Haftadan itibaren hep ara ara az az kanamam olıyordu düşükten 1 gün önce doktor hiç bi sorun yok demişti 24 saat geçmedi bebeğimin kalbi durdu en ufak kanamada doktora gitmenizi tavsiye ederim bol bol dinlenin ve sakın strese girmeyin
Mihriban05 2 düşük yapmış biri olarak en önce stres olmayın hemen doktora başvurun ve dinlenin dua edin bol bol ama en ve en önemlisi sakın strese girmeyin olacağı varsa da olmuyor yoksa 🥺 Umarım korktuğunuz gibi olmaz inşallah Rabbim evladınızı bağışlar 🤲🏻 Rmysvrgnr
Seher-ede-17 Aynı durumdayim 2. Gebeliğim 6+3 kanamam çok fazla iğne yaptılar ilaç verdiler ne yapmam lazım bilmiyorum
hnyildirim Rmysvrgnr kalbi durduğu anda çok yüksek ateşlendim sabaha kadar hastanedeydim beni hemen zehirlemeye başlamış, ertesi gün akşamüstü kürtaj oldum. Ama sen gönlünü ferah tut inşallah kötü bişey olmayacak. Eğer bebek sağlıksızsa vücut onu kendi atıyormuş.
Cansubasar Benimde düşük olurken aşırı karın ağrısı oldu ve doğumdan beterdi eğer ki düşükse ilaçda iğnede fayda etmiyor, düşmeyende hiç bir şekilde düşmüyor allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tubaozman Karın ağrısı dışında ne gibi düşük belirtileriniz vardı acaba benim ara ara bazen kahverengi bazen kırmızı lekelenme şeklinde kanamam oluyor da rahmimde de kanama alanı varmış dün öğrendim progestan hap kullanmaya başlatti doktor ama bu akşam aşırı zorlamayan ama geçmeyen de bi karın ağrım var