Zumra_zelal3 Mina_yldz60 bu gün 16 haftalık olduk hersey şu an yolunda bel ağrım var çok yorulunca çok iş yapınca onun haricinde iyi gidiyor ikinci gebeligim hala hissetmedim bebeğimi 🩵
34busra Mina_yldz60 benimde üçüncü gebeliğim iki oğlum var pazartesi günü Üç numaranın cinsiyetini ogrencem ins bulantım hala var ve uykum geliyor hep az iş yapıncada belime ağrı giriyor şimdilik durumlar böyle 🙏
iremd-1798 Ah bende 16. Haftamdayım 🥰🥰 şuanlık güzel bir sıkıntı yok ama ikinci hamileliğim ve haşa hareket hissedemediğim için fazla heyecan yapıyorum hissedeceğim gün için 🥰 siz hissediyor musunuz? 🥰
Mina_yldz60 iremd-1798 benimde 3. Cü gebelik ufak ufak hissetmeye başladım az kaldı sağlam tekmelere ☺️☺️
iremd-1798 Mina_yldz60 ay bende sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 arada atma gibi oluyor değişik bir his oluyor ama bebek hareketleri mi anlayamadım 🥹🥹❤️
Mina_yldz60 iremd-1798 böyle minik minik dokunuşlar bendeki de sağlıcakla gelsin inşallah hepimizinki 🙏
iremd-1798 Mina_yldz60 amin inşallah ❤️ sorunsuz bir şekilde bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰 Rabbim benim ilk doğumum gibi hepimize doğum nasip etsin 🤲🏼🤲🏼
Zumra_zelal3 Mina_yldz60 mümkün olmuyor temizlik takıntım var uc yasinda biraz yaramaz Bi kizim var gün boyu koşuşturmayla geçiyor tatlı yorgunluklar ağrılar geçip gider inşallah
Mina_yldz60 34busra ayy inşallah hayırlısıyla kızdır oda bende iki oğlandan sonra kızı buldum aşırı mutluyum ve çok heyecanlıyım rabbim her iki meleğide tattırmayı nasip etsin
Mina_yldz60 Zumra_zelal3 ah bu takıntılar banada çok söylüyolar doğana kadar dikkat et yapma etme diye ama mümkün değil yani yapmayınca darlanıyorum