Edaacar-ozkan Kızlar grip oldum hiç bir şeyden fayda görmüyorum hastene acile gitsem müdahale ederler mi
Denizbllt Edaacar-ozkan parasetamol yapar büyük ihtimalle. Serum verir içinde partemol koyar başka bişey yapmazlar. Evde istersen bol portakal suyu içine limon. Parol içersen aynı şey gibi. Hastanenin yapacağı da kısıtlı çünkü
cokbilmismom Edaacar-ozkan enfeksiyon olma durumuna karşı gidin bence bir tahlil verin öyle her grip evde geçmiyor ben gitmeseydim antibiyotik başlanmasaydı zor iyileşirdim. Bitkisel seylerin ne yazık ki hiç bir tedavi edici özeliği yok sadece anlık rahatlatıyor o kadar
Ftmhsyn92 Edaacar-ozkan ben gittim sadece parol içebilirsin dedi, sonra öğrendim ki özelde serum takılıyormuş ama artık iyileşmiştim,bol su içip uzandım, en iyi şey dinlenmek ve sıvı takviyesi, ağrımın çok yüksek olduğu anlarda parol içiyordum
Edaacar-ozkan Denizbllt Parol içince yine biraz iyi hissediyorum ama etkisi geçince yine başlıyor ağrılarım Doktorumu soramadım ama internetten baktıma göre üç kere içilebiliyormuş günde biliyor musunuz
Denizbllt Edaacar-ozkan evet sabah öğlen akşam izin veriyorlar. Ama ben sana yine de az içmeni tavsiye ederim. Vitamin ile çöz ilaç nihayetinde hangi biri masum olabilir ki
Edaacar-ozkan cokbilmismom Doğru diyorsunuz ama inanın kalkacak bile halim yok saçımın dibine kadar ağrım var eğer yarın da böyle devam ederse gideceğim mutlaka hastaneye tahlil veririm