Elifesmira Kızlar merhaba 34. Haftadayım banyoda sırt üstü düştüm bebek hareket ediyor bi rahatsızlığım yok pazartesi günü kendi doktoruma gideceğim. Daha önce yaşayan var mı ya da bir bilgisi olan var mı acaba? Bir şey olur mu endişeleniyorum
Derinnmom Elifesmira benim ablam düştü merdivenden hemde, hiçbir şey olmadı ama hemen acile gitti ne olur ne olmaz diye. Şimdi oğlu 3 yaşında senden benden sağlam
Balbebek012 Elifesmira pazartesiyi bekleme doktora acile git bence ablam bu şekilde bebeğini kaybetti
Gulsah_09 Elifesmira gebeligimin 20.haftasında merdivenlerden düstüm ama hemen doktora gittim doktorum bu durumlarda kanama veya kese cevresinde kanama olur ise ilac gerekebildigini soylemisti öyle bir sey yoktu çok şükür bence siz yine de doktora gidin ne olur ne olmaz
Aysecikkk_ Elifesmira canım git bi baktır heöen ertleme bebekte birşey olmayabilir ama eşinde falan birşey vardır belki Allah korusun
Meyranas Elifesmira vala Bnmde ayagım dışarda taşa takılmıştı karnımın üstüne düşmemek için sağ kolumun üstüne düşmüştüm ama gözetim altında tuttular nolur nolmaz diye çünkü karnımı vurdummu hatırlamıyordumda
merimiri Elifesmira korkutmak istemem ama paylaşmamak da kötülük olur komşumuz 9 aylık bebeğini öyle kaybetmiş düşmüş akşam biraz ağrısı olmuş gitmemiş doktora öbür gün gittiğinde bebek emzikten düşmüş ölmüş içerde bebeği o şekilde doğurmak zorunda kalmış o anlattıktan sonra çok ürktüm bence mutlaka görün derim 🥹
merimiri Elifesmira böyle bi şey duyunca çok üzüldüm biraz da ürkttüm devamında bir şey sormadım açıkcası eski bir konu olunca sadece kızdım ona keşke gitseydin diye ama konuşmadan anladığım büyük ihtimalle çok hissetmemiş ve önemsememiş düşüşü bebeği hissediyorsanız sorun yoktur herhalde sonuçta canlı demek bilemedim ki içinizde kalmasın bence görünmek iyidir 🤷🏻♀️
Balbebek012 Elifesmira 4 aylıktı bebeği maalesef hareket hissetmemiş düşünce eniştem kaldırıp hemen acile götürmüş 10 dk mesefe ama düşmüş bebek
Elifesmira merimiri teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Allah yardımcısı olsun. Acile gittim çok şükür bebek iyi🌸
AdaKaranfili Elifesmira ikinci gebeligimde düşmüşdüm . 7 aylık hamileydim. Kar erimiş geceden tekrar yol donmusdu. Kontrole gidiyordum.arabaya binmek isterken ayağım kaydi yan tarafına doğru düşdüm. Hemen hastaneye gittim ultrasonla bakıldı gayet yolundaydı herşey.sadece dirseyim ağrıdı bir süre.bide kalça tarafım. Şimdi bebeğim 8 aylık evde tur atıyor emekleyerek😂
Elifesmira AdaKaranfili geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün minnak 🌸 vücut ağrım çok var benimde geçmesi için sadece parol içebilirsin dedi doktor sizin uyguladığımız bir şey var mıydı
AdaKaranfili Elifesmira sizədə geçmiş olsun. Hayır ben ilaç içmedim sanırım. Bir kaç gün içinde geçti ağrılar. 🌹