Melissa09 H1tce2 12 Şubat diye yazdım suan hayırlısı olur inşallah 14 şenlik olurdu ama dediğiniz doğru
Melissa09 Bebekbeklrkn 22 mayıstı sanırım vala unuttum pazartesi 38 hafta oluyor melinda- ama sezeryan dediyse doktor boşa beklersin ve ağrı sancı çekersin
melinda- Melissa09 bana kalsa 14 derim çok zorlanıyorum ama son kontrolde kilosu düşüktü karın çevresi bir hafta geride kalmıştı o yüzden moralim çok bozuk☹️ umarım kilo almıştır ☹️ eğer kilo alıyorsa biraz daha dursun isterim
Ewindar Melissa09 işte onu bilmiyorum biraz panik atağın War o ameliyatheneyi görmek istemiyorum bı yandan da bebegimin ilk sesini duymak istiyorum 🥺bana bir fikir wersin kizlar
rich_mom Melissa09 bence de kendine özel bir gün olsun 14 şubat olmasın :) bir kova burcu olarak özel hissetmek hep ayrıcalık saglikla gelsin
Yagmurakyurek Melissa09 benim doğumum normal gözüküyor bebeğimin başı kanalda ama çok korkuyorsan 14subata sezeryana yatışını yapalım dedi bende normali seçtim bekliorum gelmesini artık ne zmana gelirse
Melissa09 Yagmurakyurek ah çok güzel bebeğin kendi seçiyor gününü sağlıkla gelsin tek nefeste duam seninle
melinda- Melissa09 benim doktor da öyle dedi bazen duraksama olur dedi ama ben hiç çevremde duymadım ki böyle olan..35. haftaya kadar herşey çok güzeldi. 33+5 2670 gramdı. 35+5 2700 gram 48 cm çıktı, karın çevresi bir hafta geride çıktı
Yagmurakyurek Melissa09 teşekür ederim ama ne zaman gelir belirsiz malesef sezeryan için gün verdi ama ben normali seçtim benimde dualrim sizlerle biran önce bebeklermze kavusalim 🥺🧿
Melissa09 melinda- yine kilosu çok güzel bence atak da yapar hiç sıkma canını sıkıntılı günler ve kilo geride kaldı en azından
Melissa09 Ewindar yani panik yaparsanız o an genel yapabiliyorlar ama eşinizle girecekseniz güven verir diye düşünüyorum