sariniz13 Kızlar sürekli dondurma aşeriyorum neredeyse 2 günde bir kutu dondurma bitiriyorum nasıl aşıcam bu durumu
bahocum sariniz13 valla benimde öyle dondurma, milkshake, frozen yogurt çekiyo canım soğuk soğuk. Özellikle de frozen yogurt 🥲 sırf onun için alışveriş merkezine gittim valla 😅
Hulo2105 sariniz13 dondurma mideme iyi gelidi bende yemeğe başladım. Hem sütlü hem soğuk rahatlatıyo valla.
Asyaeylul2816 sariniz13 ben kızlarıma hamileyken aşırı dondurma yerdim normalde kakolunseverim sade sütlü dondurma yerdim kutu kutu
Ozgis1s Ay bende 😂 hemde burger king dondurması istiyo canım 😂 mide bulantınız varsa eğer bence soğuk soğuk içimizi ferahlattığı için istiyo olabilir ben öyle düşünüyorum yani 😂
bahocum Ozgis1s aslında geçti mide bulantılarım ama içim yanıyor heralde 😅 benim annem de hamileliğinde kıtır kıtır buz yermiş ondan geçti heralde 😅
sariniz13 Ozgis1s ilk 3 ay boş mide bulandım vardı 4.ayımdan itibaren yediğimi kusmaya başladım şuan 5 aylığım😂
Kubradagdevren Hulo2105 bende tesadüfen yedim midemi rahatlattı gibi hissettim ondan sürekli yiyorum 😂 hatta eşim bebek içeride üşümez mi süreklğ yediğin için diyo😂😂😂
sariniz13 Asyaeylul2816 bende daha çok çilekli yemeye başladıım çilek yiyemiyorum diye sanırım çilekli şeyler yiyorum 😂
sariniz13 Hulo2105 beni kurtarmıyor artık😂 dolaptan buz gibi su içiyorum hatta başka eve gitmek istemiyorum soğuk su yok diye😂😂
Kubradagdevren Hulo2105 ay ne buluyorsanız yiyin biri size kilo mu aldın derse bahaneniz var nede olsa ben öyle yapıyorum 😂😂😂
Hulo2105 Kubradagdevren valla iştahım olsa yicem de az yiyip hemen doyuyorum midem mi küçüldü noldu anlamadım🥲
sariniz13 Mervepera ye kız ye can boğazdan gelir hemen üstüne ılık su iç allahın izniyle birşey olmaz😂