Kaktuscekirdegi 20 haftalık hamileyim göğüslerim de inanılmaz bi acı kaşıntı var yaşayan var mı yada ne yapabilirim?
yeschef-13 Kaktuscekirdegi Kaşıntı çatlama olacak demektir kuruduğu için göbek göğüs basen kalça kaşınıyorsa çatlayacaktır bol bol nemli tutun
Yesimdalgic111 Kaktuscekirdegi bende 20 haftalığım bende de oluyor kaşıntı ağrı inanılmaz bir hassasiyet pek dokunmamaya çalışıyorum bende ara ara sıvı da geliyor doktorumla konuştum endişelenecek bişey yok dedi kaşıma fazla dokunma göğüslerine
lidyamom Kaktuscekirdegi ben 13 haftadayım şimdiden Hindistan cevizi yağı sürüyorum duştan sonra iyi geliyor hem çatlamayı da önler, çatlayacağı için öyle oluyordur muhtemelen yazmışlar zaten
Adenala lidyamom Göğüs ucunu ve çevresini uyarmak erken doğuma sebep oluyor gebelik eğitiminde söylemişlerdi dikkat edin 🌸 burdada yazmıştı kızlar
Adenala Kaktuscekirdegi Yani şöyle dokunduğunuzda zaten uyarmış oluyorsunuz ve rahim kasları gevşiyor hiç dokunmayın derim krem vs doğuma yakın sürerseniz de olur çok erken sürmeye gerek yok bence
Kaktuscekirdegi Adenala teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için dayanılacak gibi değil ama aşırı bi kaşınma var