Meva50 Dilekulgtt bende cuma yada cumartesi gideceğim ünal beye bakalım ne diyecek seninki 37 de gelirse belki aynı doğururuz 😂😂
Meva50 Dilekulgtt ☺️☺️ Olsun erkenci kuş olur oda 🤭 https://www.instagram.com/p/By4UhHSFbQfFQbUNZ-hdLMcrWuEQje3Potpg7k0/?igshid=jzzzzhvx7eja bu paylaşıma göz gezdirin lazım olur belki canımlar ❤️
Ruzgar_1405 EsmaK Gözünaydın canım ya yeni gördüm ❤️🥰 Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin bebeğine inşallah 🤲👶 Darısı bizlere 🤲
Ruzgar_1405 @Dilekulgtt 37 dedi haa😂 ayy heyecan sardı mı canım seni😊 biraz daha beklese güzel olur ama kızlar daha erkenci oluyor diyolar 👶
Dilekulgtt Ruzgar_1405 hazirlikli ol dedi bakalim ins biraz daha bekler 😊😊😊 heycan basmazmi ya kendimi hazir hale koyuyorum
EsZe EsmaK gözünaydın 😊 sağlıkla büyüt inşallah. Bana da dua edin çok fazla kasılmam var. Dün nst’de az da olsa sancı çıktı. İlaç verdi cuma tekrar çağırdı yeliz hoca nst için. Daha 32. Haftanın içindeyim 😔
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Bugün girdim ilk nst ye canım 😊 gerçi 2. oldu. Hafta içi kusma, yanma, ishal fln olunca acile gittim orda ilk nst me girmiştim. Bugün kontrol vardı 2227 gr olmuşuz. 33+6 dayız.
Dilekulgtt Arkadaslar ve dogum yapanlar masa susleme isini nasil yaptiniz masa kiraladinzmi bilgi verirseniz sevinirim
Meva50 Dilekulgtt eğer 1+1 oda tutmayacaksan bence odanı daraltma . Çünkü çokta müsait değil oda masa süsleme için bence 🤷🏼♀️