Meva50 Kızlar doğumda doğumhaneye ebelere vermek için sade beyaz kenarı işlemeli bebek takımı varya biliyorsunuzdur onu vermeyi düşünüyorum . Yukarı odasına çıkınca aldığım güzel hastane çıkışını biz giydiririz diye düşündüm . Sizce olurmu? Siz nasıl yapacaksınız ?
Kader5516 Meva50 ben 10lu hastane çıkışını vermeyi düşünüyorum canım işe yarayacak içinden hangisiyse giydirirler diye sende hangisini vermek istersen onu verirsin 😊
Ruzgar_1405 Meva50 Benim duyduğum da zaten ilk giydirilen takım batıyormuş kan oluyor diyolar. O yüzden daha çok beğendiğimizi sonra giydirmek lazım 😊
Meva50 Dilekulgtt canım camdan mı geliyor yoksa evinde canlı çiçek vs var oradan mı . Benim camlarımda sineklik yok maleaef camdan geliyor kışında çiçeklerimden gelmişti 😞
Kader5516 Dilekulgtt canım ilk taşındığımızda mutfakta bizim de vardı balkon pimapeninin köşesinden geliyordu oraya silikon çektim artık görmüyorum sende bir dene istersen nerden geldiğini bul kapat yuvasını çıkmasınlar
abcd1234 Bugün hastaneye gittim.doğum ücreti nedir sorayım bi dedim.normal doğum 2850, mesai dışında olursa ve kendi doktorunuzu isterseniz +500, bide epidural iğne isterseniz +500 ödüyorsunuz.ıvırı zıvırı toplam 4000e mâl oluyor bize normal doğum.
Meva50 Ruzgar_1405 aynen canım bende öyle düşündüm geride çokmu basit olur diye tereddütte kalmıştım☺️
EsmaK Dilekulgtt canım yalancı doğum sancısı olabilir benim bu günlerde var ama benim ki doğum agrısıymış nstde de çıktı zaten sen gittiğinde mutlaka söyle doktora
Kader5516 Dilekulgtt benim arada ağrıyor belim sırtlarım bazen kasıklarımda batma baskı gibi birşey hissediyorum yalancı sancılardır belki vücut doğuma hazırlıyormuş kendini canım belki ondandır
EsZe Dilekulgtt çok şükür benim henüz yok ama benim için daha erken olabilir belki ilerleyen zamanda ağrır
Dilekulgtt Meva50 şoyle sabah oluyo geciyo bi ara bida basliyo bilmiyorum yani erken dogum tetikcisimi sali gunu gidince soylucem
Dilekulgtt Kader5516 insallah ondandir biseyde yapamiyorum ben temizlige baslayayim dedim yapamadim kaldi oyle 🤦♀️