EsmaK Dilekulgtt Cnsumut Yok yaaa fotoğrafçı zaten dışarıdan geliyor onu hep görüyorum da Organisasyon görünce şaşırdım bide baya abartılı bişeydi yani. Bizim cibinlik getirmemize yasak diyorlar bide
Cnsumut EsmaK dışardan geliyor mu ? Doğuma girebiliyor mu acaba.biz Yeliz hocaya söyledik Sibel giriyo dedi girebilir dedi ama 🤷♀️
EsmaK Dilekulgtt Cnsumut Giriyor canım doğuma fotoğrafçı . Hastane de herkes farklı konuşuyor bence çok takılmamak lazım☺️
Cnsumut EsmaK ne bilimmmm.dünden beri fiyat alıyorum hastanenin fotoğrafçısı daha uygun.tanıdğınız biri varsa eğer veya anlaştığınız banada söylerseniz sevinirim 😊 doğum sonrası için istiyorum da konseptli
Dilekulgtt EsmaK işte o yuzden napicami sasirdim ben ikramliklarim susleri filan kendim hazirkiyorum zaten
EsmaK Cnsumut bana da hastanenin Fotografcısı daha uygun geldi canım ben onu tutmayı düşünüyorum ama bakalım 😕 sen odanı süsleyecek misim?
Cnsumut EsmaK aynen ben sözleşme yaptım da bi araştırmak istedim😊 şimdiden yap az zamanımız kaldı.odamı ben süslücem zaten nişanımdan kalma çoğu şeylerim duruyordu.kapı süsünü aldım.magnet,şişe,çikolata,kurabiye yaptım kendim 😊
abcd1234 Kızlar bişey sormak istiyorum, yakınlarda adatıp hastanesinde 2li test yaptıran var mı?fiyat nedir?