EsmaK Cnsumut maşallah 3 buçuk kilo doğar herhalde :) benim nasıl olacak bakalım baya zaman geçmiş olacak ama bekler inşallah minik kızım☺️
Cnsumut EsmaK aynen tahmini 3500 doğar iri bebek değil tam ideal kilo dedi 😊beklerse tabi bayramı atlatırsak.beklerler inşallah ya ağrım var yine ama anlamadım
EsmaK Dilekulgtt bana da öyle dedi de sonra tekrar izin almış hastaneden aradılar 11 inde de yok doktor diye bende mecbur 12 sine kaldım😕
EsmaK Cnsumut arada agrılar kasılmalar oluyo çok üstüne de düşmek istemiyorum ya olumlu düşünelim iyi olsun ❤️
MerveAvc Meva50 35+3te 2730 grdi bir hafta sonra 3043 oldu canim hic belli olmuyor bence ve ayni gun bile olculse her olcumde farkli cikabiliyormus ben bide dengesiz beslendim o hafta
Meva50 MerveAvc bende bu ara dengesiz besleniyorum ondan az alıyoruz heralde bu haftadan sonra daha dikkat edeyim bari az geldi banada kilosu canım sıkıldı . Nst de biraz sancı çıktı erken doğum falan olursa çokta minik olmasn😑
MerveAvc Meva50 2500 grdan sonrasi premature olmuyor diye biliyorum canim benmde 33ten beri cikiyor sanci bir problem olmadi 37ye geldik hissetmiyorsan kafana takma. Peki bisey onerdiler mi sana sancinin olmamasi icin serum vs.?
MerveAvc Meva50 evet bol sivi alimi ve istirahat diyorlar ben 1 hafta yattim gunde 3-4 lt su ictim degisen bsy olmadi 36 olunca dr artik kasma dedi dogsun diye bakacaksin artik dedi hayirlisiyla bekliyoruz ara ara adet agrisi oluyor bikac gundur sizlerde var mi Cnsumut
Meva50 MerveAvc kasılma çok hissediyorum sancıdan ziyade dün bülent bey serum taktırdı acilde o biraz rahatlattı . Ünal beyde istrht önerdi raporumu öne çektikü
Cnsumut MerveAvc benim 1 aydır var nerdeyse canım zaten takip ediliyo sancılarım çıkıyo nstede.ama normal deniliyor Doğum yaklaştıkça
Meva50 MerveAvc hayırlısı olsun bakalım bizde bekleyeceğiz artık . Ağırlaştıkça zorlaşıyor allah yardımcımız olsun sağlıkla kurtulalım . Banada vaginal usg yaptı bülent bey eğer kıslık oluştuysa açıklığada bakarız dedi ama kısalma vs yoktu şükür
MerveAvc Cnsumut yok bakmadi henuz hazirlikli git demistin ya ptesi randevum var belki bakar bilmiyorum 😇
Cnsumut MerveAvc aynen canım sen hazırlıklı git😊 normalde söylüyorlarmış ama herhangi birşey gördüğünde bakıyorlar sanırım.bakarsa hiç korkma kendini kasma acımıyo öyle.zaten bakmıyo sana hiç başka yere bakıyo
Kader5516 Cnsumut kaçıncı haftadan sonra alttan bakıyor canım bayramdan sonra tekrar çağırdı 34.haftada oluyorum
MerveAvc Cnsumut bir kere smear yaptirdim incecik cubukta bile zorlandim nasil kasmam bilmiyorum ki:):)
Cnsumut Dilekulgtt eliyle baktı canım 2 parmağını soktu Biraz bastırdı parmaklarını açtı sonra çekti hemen
Cnsumut Kader5516 canım valla bilmiyorum ben bakacğnı bilmiyordum Doğum kanalına girdiği için baktı bana