EsZe Dilekulgtt bu arada benim arkadaşıma doktoru elile marka güneş kremi önermiş. Eczaneden 150 ml 90 tl’ye almış arkadaş. Bi çok kreme göre uygun gibi de fiyatı
EsZe Dilekulgtt hadi yaa. En son ne zaman aradılar ortalama hatırlıyo musun? Yaklaşık 3 aydır adatıpa gidiyorum ama hiç aramadılar eğitim için. Hiç olmadı mı son 3 ayda acaba
Dilekulgtt EsZe evet ml olarak buyuk cnm acaba memnunmu seninde kullanman gerekir bence yaz geldigi icin
MerveAvc Dilekulgtt 32de hoca dogum pozisyonunda demisti ben cok yurudum onun etkisi vardir belki oncesinde bilgi vermedi ama donmus😇
Cnsumut MerveAvc benimde bugün 35.hafta 😊 geçen hafta dönmüş dedi Doğum kanalının üzerinde duruyo dedi 😊 yarın yine gidicem haftaya gel dedi işte yine bilmiyorum ne diyecek 🤭🥴
EsZe Dilekulgtt aynen, ben geçen yıl kullandığımı kullanıyorum son zamanlarda ama içine de sinmiyo pek gebelikte. Doğum ağustos sonu benim. Baya tüm yaz kullanıcam. Bu aralar alcam ben de inşallah. Yarın sorarım memnunsa yazarım burdan
EsZe Dilekulgtt sordum arkadasa. Çok yağlı gelmiş sivilce yapmış onda. La roche almış şimdi de. Bu daha su bazlıymış memnunmuş şimdilik :)
MerveAvc Cnsumut ben de ctesi gidicem ama onu düşündükçe zaman geçmiyor sanki doğumumuz aynı zamana denk gelebilir:) sizin kiz miydi oglan mi
Dilekulgtt Cnsumut aynen oyle sag ve sol cnm ben ici diyorum işte 😁 bilmiyorum surda 15 dakka yurumusumdur yani cok acidi
Dilekulgtt Cnsumut sorma insan endiseleniyo sonucta icinde canli var ve dedigin tarif edemiyosun ne agrisi neresi 😁