EsmaK Ruzgar_1405 evet canım muayene de ekstra oluyormus ama ben geçen hafta muayeneye gittiğim için kontrol olarak girecekler ücret vermiycem ayrı
Ruzgar_1405 EsmaK Anladım canım. Bişey sorcam şimdi ben kontrole 17+4 de gidicem bir dahaki gittiğimde ayrıntılı ultrason zamanı olur muhtemelen kontrol😊 20-24.hafta arası diyolar. Sen kaçıncı haftanda çektirmiş oluyosun?
EsmaK Ben bugün detaylı ultrason çektirdim .21+2 günlük bebeğim . Ücret 337₺ ödedim Ünal bey yaptı ultrasonu 1 saat sürdü canım. Seninde bir sonraki ay gittiğinde detaylı ultrasonun olur
Ruzgar_1405 EsmaK anladım canım aynen fiyat inmiş mi acaba 😁 öyleyse belki orda yaptırırım. Ünal beyin muayenesi kaç? Başka doktorun kontrol süresindeyken yine de doktor farklı diye ücret alınıyor mu?
EsmaK Dilekulgtt Ruzgar_1405 ben kontrol sürecinde gittiğim için muayene ücreti vermedim onu bilmiyorum 🤷🏻♀️ öğretmen olduğum için indirimli oluyor zaten muayene ücreti falan belki o yüzden 337 ye düşmüş olabilir kızlar
EsmaK Dilekulgtt cd sordum da isterseniz usb getirin verelim dedi benim yanımda olmadığı için alamadım ama her yerinin ayrıntılı görüntüsü oluyor rapora yazılıyor bi tanede renkli fotoğraf veriyor
EsmaK Dilekulgtt evet 1 saat sürdü gayet güzel inceledi eşimde yanımdaydı . Çok şükür bebeğimizin yüzünü de gördük☺️
Yeyy Sedefkartalice1903 @SemaEfeEymen doğumunuz yakın ablacığım kadarıyla kizlar. Simdi size bi sorum olacak. Ben hastane odasi icin kendim tütü kapi susu balon falan ayarladım ve bugun hastaneyi aradığımda bana dışardan susleme malzemesi getiremiyosunuz hastanemizin anlaşmalı oldgu organizasyon şirketiyle çalışabilirsiniz dedi. Böyle bsy konuştunuz mu hic ya resmen saçmalık ben para vermek istemiyorm belki niye böyle bi dayatma var ki
EsmaK Yeyy Dilekulgtt Aaaa gerçekten mi bende kendim hazırlamayı düşünüyorum niye böyle saçma bişey var ki ne alaka