Cnsumut Kalem500 canım 34.haftada gel dedi mi Yeliz hoca.nst için 😊 cuma günü gidicem ben de nstye başlıcaz dedi
Cnsumut Dilekulgtt o da emin değil 1 gün önceden arıyorlar ya perşembe söylerim ama sabah diye hatırlıyorum 😊 senin kaçta ? Hiranurun annesi sen misin instagramda😊
Cnsumut Dilekulgtt istek gönderdim sana 😊 iyi denk geliyoruz zaten benim girmem de 10 u bulur her zamanki gibi
EsmaK Dilekulgtt Kalem500 Cnsumut Eşimde kesinlikle tutma diyor bende 2 saatte acıkıyorum zaten ama yani eşimin tarafında herkes resmen psikolojik baskı yapıyor vicdanen kötü hissettim işte
Kalem500 EsmaK bende çalışıyorum çok zorlanırım diye düşündüm o yüzden hiçbişey sağlığından önemli değil boşver vicdanende rahat tut kendini dinen zorunlu olmadığın bi durumdan kimse meshul tutamaz ki seni ..
Dilekulgtt EsmaK sen onlari bosver onlar anlayamaz onu sen tasiyosun onlara kalsa hic birseyi yaptirmiyolar istemiyorlar tutamazsin acikirsin yiyemezsin miden bulanir tansiyon falan duser allah korusun
Cnsumut Semrasem benim cansu.cinar67 ekleyebilirsin canım EsmaK sen boşver milleti canım konuşuyorlar anca.yok ben normal de de zor dayanıyorum açlığa şimdi hayatta dayanamam 😊
Cnsumut Kalem500 aynen bak ilk defa bu sene vicdanım rahat olacak.geçen senelerde ayılıp bayıldım hep tutamadığım zamanlarda oldu çalışırken zor oluyo hepten ☹️
Kader5516 Dilekulgtt Cnsumut Semrasem kızlar ilk gözüme siz çarptığınız için yazıyorum bunu😊 eğer yakınsak happymom arkadaşlığına ne dersiniz Allahım nasip edip bebeklerimize kavuşursak fikir alışverişimizde olur diye düşünüyorum 😊