Cnsumut Kader5516 Bir de şu var herkes doktorundan şu konuda şikayetçi,telefon numarasını bile vermeyenler var.ben Yeliz hanımı gece de arasam açıyo gündüz de.kesinlikle görmezden gelmiyo.hoş bir şekilde cevap veriyo.
Cnsumut Semrasem banada kendisini verdi 💁♀️ İstersen verir vermem demez masasında kartviziti de var kartvizit veriyo😊O vermese de sen al bak yaz ara görürsün 😊
Cnsumut Kader5516 yok canım bilmiyorum onu.görüş önemli ama kişiden kişiye değişir sen kendin karar ver git gör tanış.hastanedeki doktorların hepsi iyi.ünal bey var mesela doç.o da çok iyi.alanında uzman hepsi.☺️
Brknly Kader5516 ben saynur hanımın hastasıyım kendisinden hastanedeyken memnunun ama çok yoğun olduğu icin mi bilmiyorum 2 3 kez mesaj attığımda dönüş yapmadı asistan da öyle sürekli aramak istiyor bilmiyorum kararsızım devam edip etmemekte
MerveAvc Brknly bana da tahlil sonuçlarını whatsaptan görüşürz demişti ben kendim sonuçların fotoğrafını attım cevap gelmedi asistanını aradım hocaya gösterdi yoğunluktan dönmüyor sanırım ben de çok gerekli olmadıkça yazmıyorum
Kader5516 Brknly hımm yani sadece muayene odasında ilgisi olması benim açımdanda iyi değil kapıdan çıktıktan sonra da ilgisi devam etmeli benim için
Cnsumut Semrasem büyük konuşma bence.benimde hastanenin karşısında Evim.Allah göstermesin de öyle bir an olur Numara ararsın bulunsun bence 😉
Dilekulgtt Semrasem 24. 28. Hafta arasi yapiliyo. Yalnis hatirlamiyosam idrar ve yukleme icin 150 lira odedim
Semrasem Dilekulgtt 21. Haftamdayım bugün sağlık ocağına gittim şekerin sınırda mutlaka şeker yüklemesi yaptır dedide haftasını merak ettim