Dilekulgtt YadeOmer galiba normal 2850 sezeryan 3000 olmasi lazim gene tabi herkese farkli soylemiyolarsa
EsmaK Dilekulgtt benim sgk gözükmüyor dediler bi ara iki kere 280 tl ödedim bide muayeneye 😱 Allah yardım etsin valla
Dilekulgtt EsmaK ben neslihan hanima gidiyordum o ayrilinca yeliz hanima gecis yaptim haftaya gidecegim ins.
EsmaK Dilekulgtt benim de öyle oldu bende gidicem ilk kez iki hafta sonra . Girince yaz bana ilk izlenimini olur mu canım ?
SemaEfeEymen Bnde Saynur hanıma gidiyorum 28 haftalığım çok memnunum kendisin sen tel numarasını verdi Doğuma gece de olsa geliyorum elimden geldiğince dedi 😊 Doğum odalarını gezdim yeni gayet temiz ve konforlu doğumhane de odalarla aynı katta
SemaEfeEymen pnrask Hayırlı doğumlar size şimdiden Doğum ve sonrası nasıl memnun kaldınız mı gözlemlerinizi de paylaşırsanız sevinirim
SemaEfeEymen pnrask merhaba Pınar hanım ada tıp Saynur hanıma gidiyorum demişdiniz hala devam ediyormusunuz ve hastanede NST ye girdiniz mi acaba?
SemaEfeEymen Evet hiç değiştirmedim sadece detaylı ultrasonu aynı hastane de Ünal bey çekti Saynur hanım öyle istedi
SemaEfeEymen 2.850 normal doğum 3.000 tl Sezeryan dediler süit oda istersen de 300 tl fark ödüyormuşsun doğum sonrası ilk aşısı,işitme tarama testleri içinde
SemaEfeEymen Ben en son 28 Aralık da gittim kontrole o zaman öğrendim muhasebe den yeni yıl fiyatlarımız dediler