Semrasem Dilekulgtt hani bazıları diyorya test yaptık bana gerek görmedi doktor neye göre yapılıyor diye merak ettim
EsmaK Semrasem yok canım tedbir amaçlı herkese yapıyoruz dedi Yeliz hoca hemde benim şekerim normale göre çok düşük olmasına rağmen yine de yaptırdı
Semrasem EsmaK illaki yapılcak yani önceden kimse yaptırmıyormuş bunu zararlı diyende çok yaptırmasam ne olurki
EsmaK Semrasem O senin tercihine kalmış canım ama sonrasında allah korusun gebelik diyabetin varsa bebeğini kaybetme riskin bile var. Buna sen karar vermelisin testi yaptırmanın hiç bir zararı yok ama yaptırmassan soru işareti bence
Semrasem Dilekulgtt valla aklım karışık annemler biz hiç yaptırmadık böyle şeyler önceden yoktu vs diyorlar karatay başta sakıncalı gören doktorda çok bilemedim
YadeOmer Semrasem benim doktorum Saynur hanım açlık tokluk şekerime bakıp normal çıkınca şeker yüklemesini yapmaya gerek yok dedi mesela canım,riskli bulsa yapacaktı
Dilekulgtt Semrasem benimde karisikti ama yaptirmaya karar verdim bebegim icin herhangi bi sorun cikabilir Allah korusun ve yaptrmayanlardan duydum bebegim kuvezde kldi filn dediler yaptrmadgim icin sorununu bilemedik diyolardi
Cnsumut Semrasem yelİz Hoca istemiyor ben açlık tokluk yaptırdım normal çıktı şeker yükleme yaptırmadı
Senayuksek Detaylı ultrason fiyatı ne kadat Adatıpta? Bu hafta 2li test yaptırdım. Onu sormayı unuttum.