Cnsumut Kalem500 benimde öyle sivilce gibi değil de değişik Yeliz hoca hamilelikte olan birşey bu demişti alerji gibi de yarın gidicem cildiyeye söylerim sizede
Cnsumut EsmaK yani böyle nasıl desem leke gibi değil leke değil de birşey alerji yapar ya öyle yüzümde boynumda var omuzlarımda var elim gidiyo gördükçe ☺️
Cnsumut EsmaK inşallahh kuzum 🙏☺️ Böyle bir yerimde birşey çıksın psikolojim bozuluyo☺️ Çatlamaya başladın mı,başlayan var mı kızlarrr ☺️
Cnsumut Dilekulgtt Benimde sırtım çok ağrıyo bide ayaklarımın altı acıyo yürürken falan 😔 EsmaK Benimde olmuştu öyle çok oturunca oluyo sanırım
EsmaK Cnsumut yok canım ya otursam da iş de yapsam acayip ağrıyor yani birdahaki kontrolde söyliycem bakalım😔
Cnsumut Dilekulgtt kullanmıyorum Canım yatıyorsam kalkıyorum ayaktaysam oturuyorum hareket etmeye çalışıyorum yürüyüşte çok yapıyorum ilk günden beri hareketsizliktrn olmuyor yani ağırlık yapıyo normal diyorlar 🥴🤷♀️
EsmaK Cnsumut Dilekulgtt Bende çalışıyorum bide anasınıfı öğretmeniyim düşünün yani 😫 ağrılar yapıyla alakalı sanırım 😬 izin 32 de veriliyor kızlar
Cnsumut Dilekulgtt Allah yardımcın olsun kuzum çalışırken zor olur tabi 🙏 ne zaman ayrılıyorsun izne.kaçıncı haftan ?
Cnsumut Dilekulgtt 8.ayında veriyolar sanırım öyle olması lazım.az kaldı sabır 🙏 yarısı bitti şükür sağ Salim doğsunlarda ne yapalım 🙏