Btlckgrmz Tubasahra bende yeni gitmeye başladım ama iyi gibi duruyor suanda ama bende merak ettiğim için burdan Bilgisi olan varmı sormak istedim
Tubasahra Btlckgrmz doktordan yana hiç şüpheniz olmasın ben çok memnunum Allah razı olsun Tuba hanımdan
Btlckgrmz Btlckgrmz Nktozkn wahatsaptan bana cevap vermedi hastaneyi aradım 2 3 gün sonra dönüş yaptı
Nktozkn Btlckgrmz ben gidiyorum canım çok memnunum şükür aklıma takılan ne olursa mesaj atıyorum whatsapptan dönüyor gün içinde muhakkak muanelerinde de çok ilgili canım doktorum 🥰
Tubasahra Nktozkn kaç haftalık oldunuz Tuba hanım bu hastanedede gece veya acil doğuma geliyor mu konuştunuz mu bide muyane ve doğum ücretlerini öğrendiniz mi ?
Nktozkn Tubasahra 20+1 olduk canım muane ücreti ve doğum ücreti hakkında haberim yok çünkü özel sağlık sigortam var ücret ödemiyorum gidince doğumla ilgili henüz konuşmadık ama zaten doğum hemen olmuyor ilk gebeliğimde 20 saati bulmuştu
Btlckgrmz Tubasahra 25+3 benim suan 145 TL muayene ücreti benim sorduğumda 3000 TL normal 3 buçuk sezeryan 500 TL’de gece doktorunu istersen demişlerdi
Tubasahra Nktozkn hım ne güzel peki ilk doğumu nerde yapmistiniz .Benim 3. Doğumum 31 haftada gerçekleşti Tuba hanım Pendik bolgedeydi doğumuma kendi gelmişti acaba bu hastanedede gelir mi merak ettim 😊
Nktozkn Tubasahra evinin yakın olduğunu hemen geldiğini söyleyenler var canım ben ilk doğumu Pendik şifa da yapmıştım ama adatıp daha bir temiz ve hijyenik geldi bana Tuzla’dan geliyorum evimin hemen dibinde gisbir var ama sırf Tuba hanımdan memnun olduğum için kurtköye geliyorum umarım memnuniyetim devam eder 🙂
Tubasahra Nktozkn inşallah gelir yine biz 27.haftada tanıştık kendisiyle 31 haftada doğum yaptım bana çok destek oldu hatta dogumdn sonra bile halimi hatrimi sordu her gördüğünde çok samimi çok tatlı ve aşırı vijdanli bı kadın.Dogumhanedede bana demişlerdi hastanenin en vijdanli doktoru die 😊
ozlemuce Btlckgrmz bende Tuğba ta Btlckgrmz bende Tuba Tarhan a gidiyorum son derece zarif özenli bir doktor . İlk gebeliğimde tanışmıştım kendisiyle ve maalesef kürtajla sonuçlandı şuan 2. Gebeliğimi yine Tuba hanımın takibiyle yaşıyorum . Kendisine çok güveniyorum her konuda. bi whatsapp kadar yakınımda ☺️ Muayene ücret 145 lira Adatıp ta. Doğuma gelir mi hiç konuşmadım aklıma gelmedi açıkçası belkide verdiği güvenden kaynaklıdır gelir diye düşünüyorum 😂 ilk muayenemde bi konuşayım bu konuyu
Btlckgrmz ozlemuce ben konuştuğumda ben giriyorum dedi ama hasta yatışa fiyatları sordum orda kendi doktorunuzu gece isterseniz nöbetçi değilse 500 TL ek ücret demişlerdi
Nazmel ozlemuce merhaba tuba hoca hakkında bilgi almak istiyorum , bende sizin gibi kayıp yaşadım bir kimyasal birde kürtaj. Acaba tuba hoca 2.gebeliğiniz için öncesinde ya da gebelik başladığında önlem aldımı? Kan sulandırıcı vs kullandırdı mı?
Nktozkn Btlckgrmz bilmiyorum ki canım ben ne zaman mesaj atsam döner hemen ama bir ara bu virüsün çok olduğu dönemler çok yoğunmuş bende mesaj atmıştım dönmemişti söylemiştim muanede pandemi dolayısıyla çok yoğunum bir dönem bakamadım demişti 🤷♀️
Tubasahra Btlckgrmz acaba o ek ücreti hastane mi istiyor çünki benim doğumuma hastaneden izinli olmasına rağmen sabah 7 de akşam 5 te uğradı konuştuk sonra gece 23:30 da doğum için geldi .Ve ekstra ücret talep etmediler.
Btlckgrmz Tubasahra onu bilmiyorum gittiğimde sorarım onuda tugba hocaya sorduğumda öle ek ücret falan demedi bana ben ondan sonra yatış yerine sorduğumda oradakiler söyledi gittiğimde sorarım onuda
Tubasahra Btlckgrmz 145 TL olmasına çok sevindim salı günü için bende randevu alayım. Teşekkür ederim bu arada watsaptan bizde çok konuştuk hemen cevap veriyordu numarası değişimi bilmiyorum pandemi döneminde zor olmuştur belki ondan vermemiştir gerçekten aşırı tatlı birisi ☺️☺️