Dilekulgtt Ozlemmozgur hemsireler cok iyiler gercekten bi kac kisi haric oda denk gelirsen cnm. Ilgililer memnun kalmistim ben
Cnsumut Kızlarrrr herkese sevdiklerinizle,ailenizle,Bebişinizle musmutlu bayramlar 🙏🥰 ilk bayramınız mübarek olsun 🙏🥰
Ozlemmozgur Dilekulgtt anladım canım sağolasın daha öncesinde anlaşma yapmaya gerek varmı acaba çünkü sonrasında fiyatta arttırma felan yapıyolarmış bi kaç tanıdığım öyle dedi gittiğinde anlaşma yap diye
Dilekulgtt Ozlemmozgur yilbasinda yaparlar cnm ama dogumu yakin olanlara bide surekli hastasi olanlara eski fiyat uygulaniyo. Temmuz basinda zam yaptilar bende temmuz 24 te dogum yaptim esimde odeme yaparken konustu eski fiyati uyguladilar
eda19 Ya kızlar ter bosalıyorum sureklı duşda aldım ama hıcbırsey de gıymesem yanıyprum ateş atıyorum bel agrım da fena gecıyo sonra devam edıyor . Vajınam sızlıyor ara ara nedir bu ya ben cok bunaldım halim yok
Cnsumut eda19 bilmiyorum ki canım havalar sıcak ama.vajinan sızlıyorsa enfeksiyon falan olabilir 🤷♀️ Normal de olabilir doktora git istersen bi
eda19 @Cnsumut vajına sızlaması derken belım agrıyor ya ordan asaga vuruyor yani. Sızlama o cızzz ediyo benı .s doktor tatıldee 😕 evde bısıler yasıyorum ama ne oldugu anlamıyorum :(
eda19 @Dilekulgtt 4526373828282 gözle beklıyorum artık 😭 temızlık yapıp duruyorum sürekli yemek aş ne bılım kafayı sıyırdım evde
Cnsumut eda19 bende sabah diyorum kız ne yaptı acaba doktoru da yok.acile git kötü olursan sen yok diye bekleme evde