sumsahin Kader5516 evettt. Aynı fiyata muayene ediyor yani kendi muayenehanesinde de. Ben de başlayacağım da bi türlü gitmek kısmet olmadı. Bi de doğumları adatıpla anlaşmalı mı yapacak kesin mi bu?
Kader5516 sumsahin ha kendi muayenesindeki fiyatı bilmiyorum canım ben şuanki hastane fiyatını sordun sandım adatıpta anlaşmalı olacağını duymuştum ama direk kendisine konu detayını hiç sormadım 🤷♀️
Dilekulgtt Kizlar saga sola donup yatamiyorum vajinama baski oluyo aciyor sol boslugum da agriyor dogum sancisimi bilemedim 🤦♀️ bebekte hareketlii
Toprak34 Kader5516 pemi dogumlarini nerede yapacakmis? Dun hastaneyi aramistim yeliz hnm oradan ayriliyor mu diye dediler oyle birsey suan soz konusu degil. Bende dogum icin oraya yeliz hanima gelmek istiyordum. Hem hastane guzel hem dr simdi ne yapsam bilemedim :(
Kader5516 Toprak34 bilmiyorum canım istersen randevu al adatıptan hem tanışmış olursun hem konu detayını öğrenmiş olursun🤷♀️
Toprak34 Kader5516 gidicem ins bi ara aslinda suanki doktorumu cok seviyorum ama doguma giremicekmis birde calistigi hastaneyi cok begenmiyorum acikcasi nasip bakalim kasima kadar biseyler ayarlocaz ins gonlumuzd gore bulabiliriz 😊
Kader5516 Toprak34 inşallah bende sırf hastaneyi beğenmediğim için geçmiştim yeliz hocaya o da önemli bence
Toprak34 Dilekulgtt pendik hospital ama oradan memnun olan da var olmayan da acikcasi biraz daha iyi bir hastane istedigimden adatipi dusunmustum her iki yerde de iyi doktorlar var.
Dilekulgtt Toprak34 yeliz hanim saynur hanimda isinde iyi. Ama işte yeliz hoca ayrilicak hastaneden ve yeliz hocada randevu saati devamli sarkiyo yogun ☺