Dilekulgtt sizde büyük ihtimal çok problem olmaz. Ben daha hastaneye başlarken telefonla mı bilgi almıştım yoksa fiyatları bu forumdan mı öğrenmiştim onu bile hatırlamıyorum. Zamlandıktan sonra da gidip kimseyle konusmadım biz eski fiyattan yararlanıcaz di mi gibilerinden. Çünkü sizden öğrenmiştim eski fiyattan yararlanacağımızı. Eski hasta eski fiyat yani gidip sormamın anlamı yok diye düşünmüştüm. Ama onlara konustuk bize öyle dediler falan dedik ama isim sorduklarında isim veremedik. Pazar gününe denk geldik, pazartesi de resmi tatil. Kimseye ulaşamıyolar fiyat için teyit alamıyolar o yüzden önce 4250 çekelim sonra iade ederiz falan diyolardı. Sonra artık üstlerini tatillerinde rahatsız edip arayıp sordular falan baya uğraştırdık yani 😀 ben burda sizlerden öğrendim ya eski fiyattan yararlanıyoruz diye, eşime diyorum kesinlikle kabul etme ben forumdan biliyorum bastırırsan kabul ederler diyorum 😀 sistemden bakmışlar işte kaç kez yatışım yapıldı, aylardır geliyorum tüm kan tahlilleri orda vs. Sonra üstlerine söyleyip kabul etmişler. Velhasıl bizimki biraz zor oldu sizin o kadar olmayabilir. Tatile denk gelmemiz çok etkiledi.
ecealptemiz