ecealptemiz ecealptemiz Dilekulgtt 22 temmuz a gün aldık bizde 38+5 de olucak inşallah daha erken e gün vermiyor yeliz hoca
ecealptemiz Dilekulgtt çatı muayenesi yaptığı zaman yeliz hoca eğer orta yada dar derse sezeryan ı düşün
Kader5516 ecealptemiz çatı muayenesini erken yapmış senin haftaya yapacak benim de 38de yapıcam demişti orta veya dar derse sezeryan günü mü veriyor canım
ecealptemiz EsZe hiç bir fikrim yok benim 2. Bebeğim kızım da hem normal ı hem sezeryanı yaşadığım için söyledim
ecealptemiz ecealptemiz benim önceki doktorum çatın biraz dar kilo almamaya çalış bebeğin de almasın demişti 10 cm açılmam oldu 21 saat sancı çektim son anda bebeğimin kafasını tehlikeye girince acilen sezeryana alındım
Dilekulgtt ecealptemiz gecmis olsun cnm zaten dar derse bende normal yapmicam zaten yeliz hocada yaptirmaz o sekilde
Kader5516 ecealptemiz anladım canım iki acı birden çekmekten çok korkuyorum bende inşallah korktuğum başıma gelmez
ecealptemiz Kader5516 evet iki acı çektim ama hiç pişman değilim korkmadım da asıl şimdi korkuyorum sezeryandan ve arkam da kızımı bırakıcam