Semrasem eda19 ücretsiz olarak normalde ayda bir deniliyor ama nerdeyse 3 aydır yapılmıyor bende yazdım yapmıyorsunuz aylardır diye planlaması yapılıp geri dönüş yapıcaz dediler gebe eğitimi ile ilgili
eda19 Dilekulgtt ahaha ne zamam gitsem hanfendı yuzunu bıze duzgun gostermıyor 😂agırlasmadan ufak bı tatıle ıhtıyacım var o yuzden :(((
Dilekulgtt Meva50 o kotu işte allah yasatmasin cnm benim bi arkadasimda oyle olmus sezeryan oldu sonradan 😓
Ruzgar_1405 Meva50 Canım naptın ya merak ettim ben de şimdi gördüm. Rabbim kolaylık versin inşallah yavruna kavuşmuşsundur🤲
eda19 Dilekulgtt ahhaha ayy yel alsın agzından 😂 randevumu degıstırdım 35 ıncı haftaya aldım zaten kan tahlıllerım o hafta yapılıcaktı ard arda hepsını görmus olurum zaten havalar sıcak ugrasmıyım daha fazla 😂
EsmaK Meva50 canım yapabileceğine İnan gerisi Allah’ın takdiri benim de öyle oldu Doğum haneye giderken sezeryan oldum ama önemli olan yavrum sağlıklı doğdu sende ona odaklan bebegin sağlıklı olsun yeterki çekilen acılar unutuluyor😌
Meva50 Ruzgar_1405 11 saat suni sancı çektim normal yaptıramadılar sezeryana aldılar o kadar yıprandım o kadar yoruldum ki
Ruzgar_1405 @Dilekulgtt Canım bugün de devlete kontrole gittim. 35+2 yiz. 34+4 göründü ama sorun yok. Suyu ve gelişimi iyi dedi doktor. 2535 gr olmuşuz🥰 nst de normal çıktı.
Dilekulgtt Ruzgar_1405 niye oyle gorundu bi hafta gerimi gorunuyor. Oh oh masallah benim kizda 37+1 2900 kilosu biraz zayif olacagiz galiba
ecealptemiz Dilekulgtt kilosunu hiç sıkıntı yapma sağlığı yerinde olsun prensesin benim de kontrolüm yarın biz boyunu hiç sormadık sürpriz olucak yeliz hoca da hiç söylemiyor boyunu
Ruzgar_1405 Dilekulgtt bazen ileri bazen geri görünüyor doktorlar sorun görmüyor ben ultrason kağıdından bakıyorum 😁
Kader5516 Meva50 öncelikle Allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözün aydın ama iki acıyı birden çektirmelerinede üzüldüm bende bundan çok korkuyorum keşke hiç bir belirti yokken normale kalkışmasalar
Cnsumut Meva50 gözün aydın canım benim yaaa çok sancın oldu mu 😔 nasıl bir şey bilmiyprım ama çok geçmiş olsun kuzummmm 🙏