Semrasem normal veya sezeryan hayırlsıı ne ise o olsun inşallah sizin için de ama normalden korkmayın derim ben, benim ilk doğumumda önce nişan geldi hafiften ağrım vardı ama biz evde beklemeden gittik açılmam 1 cm di sadece ama iyi ki beklememişim hızlı ilerledi hastanede açılmam.. bu kez nişan, su, nstde sancı hiç biri yoktu, açılmam vardı.. sonra ağrım başladı ve yine ben evde çok oyalanmadım çünkü yine hızlı ilerlerse dedim ve öyle de oldu, hızlı ilerledi açılmam.. dikiş yapılırken öyle bir acım olmadı cidden, çünkü doğum yaparken sancı girdiğinde bence orayı uyuşturuyorlar iğne ile falan ama o an insan anlamıyor, ben anlamadım, zaten doktor hızlı yapıyor, doğum sonrası öyle bir rahatlama geliyor ki.. normal doğumun güzelliği çok, evet şimdi dikiş ağrım var hafiften, hatta hemoroid de oldum ıkınmaktan, ama sezeryan bana daha zor gözüküyor, yine de başta dediğim gibi sağlıklı ve hayırlsıı olsun da hepsi güzel.. geçecek inşallah, geçecek ve sonrası rahat olacak diye hep kendimi motive ettim, öyle pek bağırmadım veya çığlık atmadım ben iki doğumda da, ama acaba kendimi tutmayıp iyice bağırıp yapsaydım kesim olmazdı belki diyorum