Dilekulgtt Nur1991 sizede yeni fiyat uygulanabilir cunku yilbasinda zam yaptiklarinda bende 12 haftaliktim ve yeni tarife uygulandi
Nur1991 Dilekulgtt Yarın sorayım çünkü 2 hafta önce fiyat almıştım normal 2850 demişlerdi.Asiri yüksek bir zam olmuş yani yılda iki kere yapsalar dünya para seneye 5 bin filan olur normal doğum böyle giderse
Meva50 Dilekulgtt valla bilmiyorum canım küçük sehpa tarzı bişey falanda görmedim ben hiç odada komşumda ikeanın katlanan masası var küçük bişey onu getirmeyi düşünüyorum fırsat olursa 😂😂
ecealptemiz Meva50 insan masa koyar 😂😂 o kadar da küçük oda olmaz ki kan uyuşmazlığı için 1 gün yatış verildi odalara baktım gerçekten küçük süs ve ikramlıklar hazırlıyorum içimde kalmasın diyorum ama koyucak yer buluruz inşallah 🙏😂
Kader5516 Nur1991 bilmiyorum ki canım bi ara istersen ne desem yalan olur benim doğuma bişey kalmadı ben başından beri gitmiyorum ama çok önceden fiyat almıştım sonra 31.haftamdada geçiş yapmak durumunda kaldım hatta kadın kendi dedi size daha önce fiyat vermiştik hatırlıyorum diye
Kader5516 Kızlar bişey sorucam bu tamamlayıcı sigorta hakkında bilgisi olan varmı özel hastanelere gidip ücret vermiyosun aylık belli miktar ödeme yapıyorsun falan yarın dönüş yapacaklar detaylı bilgi için ama yine sizede sorayım dedim bilen varsa
Meva50 ecealptemiz bende nst takibi için gece acil olarak gittiğimde kalmıştım gerçekten şaşırdım görünce bi tek yemek için küçük bi masa var o kadar 😂😂 benimde çok hayallerim vardı ama rafa kaldırdım organizasyonada o kadar para vermek istemedim
Dilekulgtt Meva50 mevlut yapinca hayalini gerceklestirirsin cnm sende hic icinde ukte kalmasin bende gelen olursa diye bi kac ikramlik var okdar ama mevlutunde guzel masa suslicem insallah
ecealptemiz Dilekulgtt ben bu defa mevlüt düşünmüyorum yani yapsam da köyde yaparım evde büyük sıkıntı kızım da çok kalabalıktı pilav ayran döküldü 🙈 temizliği ayrı bir dert mevlüt sonrası da nazara geldim çok kötü hastalandım