EsmaK Dilekulgtt daha demedi ama haftaya gidicem kontrole muhtemelen söyler gerçi kan şekerime bakılıyor sürekli normal düzeyde ama yine de yaptırsam mı diye düşünüyorum 🤔
Yeyy Kizlar smdi çıktım hastaneden.. kendimiz getirmeme gibi bsy yokmus tahmin ettgmz gibi sekreter kızın uydurması. Sadece zarar verici yapıştırıcı olmayacak bide dsardan org. Şirketi gelmeyecek dedi
Yeyy Dilekulgtt Buarada seker yüklemeyi konuşmuşsunuz biz de karşıydık yatırmayacaktım ama yeliz hoca kendinden ornek vererek hicbi sekilde tatli düşkünlüğüm olmadığı şekerli şey yemedigim halde bende gebelik sekeri cikti 36da doğmasına rağmen kizim 1 hafta küvöze kaldi diye anlatınca ben de yaptırdım..
EsmaK Yeyy çoğu kişi Canan karataydan dolayı karşı bu duruma tedirgin oluyorum yapıldığında anne bebeğe çok zararı var diyor 😕 yapılmadığında da sürpriz bi hastalık durumu olabilir işte 😣 Yeliz hoca ile konuşurum bi bakalım yaptırırım herhalde
Dilekulgtt EsmaK canan karatayi dinleyen kim 😂 benim sahsi fikrim doktorlara bakarsak herseyi yaptirmamizi istyor Allahin takdiri gerisi sen tedbirini al yeter
SemaEfeEymen Kızlar bugün Saynur hanıma muayene oldum gece Doğuma gelince 500 tl fazla ücret alıyormuş bn almıyorum hastane alıyor mesai saati dışında çağrıldığım için dedi doğum gece olmasa bari 😔
Ruzgar_1405 SemaEfeEymen Benim eşim de hastaneye sormuştu öyle dediler kendi doktorun gelince 500 tl fazla alınıyormuş.
Semrasem Kızlar her hastanenin gebelik okulu gebelik bilgilendirme günleri oluyor adatıp yapmğyor galiba bilen var mı?
Yeyy Ruzgar_1405 a aaa ilk defa duyuyorum bunu.. biz fiyat sabittlerken de hic oyle bsy söylenmedi yeni mi cikmis bu acaba