ssahin22 Pinarkara1 İğnede beta hormonu var sıfırlanmıştır negatifse biraz daha bekle pozitife dönebilir
Gezenlady Pinarkara1 bende 15 gün bellı olmuştu inşallah dilegin kabul olur sakin ol sürekli pozıtıf düşün ve dinlen sakın saga sola uzanma dönmeki yerleşsin
Busra18092022 Pinarkara1 hangi marka test yaptınız acaba. Miratech diye bi marka var. O mesela geç gösteriyor bence. Çünkü ben predictor yapmıştım o hemen gösterdi miratech 10 dakika sonra netleşti
ssahin22 5 içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım ama 10. gün cok erken daha iğne etkisi de olabilir. Benim bugün 14. günüm. 11. gün silik çıktı 12 ve 13. gün de çok zorlayan silik çizgi gördüm ama o testler bozuk gibiydi. O yüzden daha erken canım
ssahin22 Pinarkara1 Dünden beri sürekli uyku hali var karnım ishalmişim gibi gur gur sürekli ama ishal falan yok🤦🏻♀️ Çok hafif kramplar ağrılar oluyor o kadar birde arada bir göğüs ucum kaşınıyor ama bunlar belirti mi psikolojik mi bilemiyorum
Paamuk ssahin22 bende aynısını yaşıyorum çok şiddetli kasik ağrısı göğüs ucu kesintisi ve acisi dayanamayıp test aldım negatif cikti bugün 13. Gün
ssahin22 Paamuk varsa zaten ilk idrar farketmez ama pozitife dönebilir daha 13. gün 14-15 tekrar deneyin
Paamuk ssahin22 pazartesi doktor bekliyordu zaten bakmak için 15. Gün olmuş oluyor ama çok şiddetli kasik ağrım var adet olamaz daha var bilemiyorum
ssahin22 Paamuk Benimde doktorum pzt günü bende o kadar ağrı olmadı ilk günlwr kasıklarımda kramp gibi batmalar oldu bu iki gündürde iştw halsizlik vs falan
Paamuk ssahin22 benimde çok var halsizlik birde akintim var rahatsiz edici derecede progestan fitil kullanıyorum o mu yapıyor bilmiyorum. Ve çok uyuyorum 🥲