Arenimoo Kızlar eşimle alışveriş merkezindeydik bugün hep ara ara bıçak saplanır gibi gibi kramp gibi ağrı girdi çıktı duraksadım hep. Çok korktum yaşayan oldu mu Sağ yada sol kasık değil bildiğiniz orta kısımda hissettim Şuanda da 7+6yim
Eddakayaa Arenimoo bende 7+5im sürekli ağrım oluyor en ufak yürüdüğümde iş yaptığımda kasıklarım da ve vajinal bölgemde aşırı ağrı hissediyorum
Arenimoo İlk gebeliğim 4 yıl önceydi. maalesef onda yaşadığım şeyleri hatirliyamiyorum bide her gebelik bir değil diyorlar.
Arenimoo Miray-mom Ya biraz da endişeleniyorum çünkü bana kese biraz küçük denmişti oyuzden takipteyim
Arenimoo Eddakayaa Aynı haftadayiz senle kuzum En son nezaman gittin kontrole 6 haftalıkken kesenin fotosu varsa atarmısn bana kuzm
Swan97 Arenimoo merhaba sizi birçok postta bu soruyu sorarken gördüm yardımcı olmak için hep cevap verip soru sorduğumda dönüş yapmıyor aynı soruyu farklı postlarda yeniden soruyorsunuz 🥹 gebelik kesenizin boyutunun mm cinsinden ne kadar olduğu önemli görüntüsünden anlamazsınız. Ultrason kağıdında gs olarak yazan değerdir
Eddakayaa Arenimoo doktor kağıt vermedi telefonla çekmeyi unuttum bende 6+4de gitmiştim kalp atışı yoktu daha Perşembe gidicem
Arenimoo Miray-mom Haftamda kalp atışı duyuldu bebek gayet iyi ama kesesi küçük biraz dedi takip etmek gerek dedi. İlk ekz başıma geldi tedirginim
Arenimoo Miray-mom Acile gittim geçen ordaki doktora vajinadan bakti Herhangi bisey demedi ben söyledim keseyi böyle diyorlar diye Kalbi atan bir canli var sonuçta kesenin önemi yok dedi Herkes farkli söylüyor
Miray-mom Arenimoo bilmiyorum benim doktorum bebek göründükten sonra keseyle işimiz kalmıyor demişti 🙉 inşallah sağlıklıdır bebeğin 🌸❤️
Arenimoo Swan97 Canım fazla giremiyorum Bide bu olayı çok taktım evrt yaşamış bir insan varsa nasıl yol izlendi merak ettiğim içn bilgi almaya çalışıyorum. Her dakka giremiyorum buraya çoğunluk akşam bakıyorum. Kusura bakma.
Arenimoo Swan97 Gs falan yazmıyordu hiç bende dün acilde ölçtü doktor gaftasiyla uyumlu görünüyor dedi ama stajyer bir doktordu. 17 mm olarak ölçtü
Arenimoo Eddakayaa Hayirlsii inşallah kuzum canını sıkma duyarsın bazen geç duyuluyormus Benimde Haftaya Cuma kontrolüm maalesef riskli gidyor bu gebeliğim 😔
Arenimoo Swan97 Bebek iyi dedi ölçümü de keseyi de ilk kez öğrendim ölçüsünü Insllah Bi problem olmaz sgakikliysa her türlü ilerler zaten. Allah herkese sağlıkla kucağına aldırsın