Eslemanne Eline verince agzina goturmek istiyor çingaragi.yikayamiyorumda çünku cingirak içjndeki demir paslanir die.siliyorum islak peceteyle o sekilde temizlesem oyle goturcekse goturse agzina sknti olurmu acaba?yada önerisi olan???
snowglobe Eslemanne hiç bi zaman engel olmadım. Ve oral dönemi de uzun sürmedi bence bu sayede. Mikroba da ihtiyaç var. Ve ev ortamında ne kadar pislik olabilir. Ve ne kadar pamuklara sararsanız o kadar hasta olur. Ama herkesin kendi düşüncesi.
umena Eslemanne 😂😂😂 hangi birine engel olcaksın o keşfetme çağında bırak mikrop da alsın bağışıklığı güçlenir 😂
Gozdecaner Eslemanne oğlum emekleme döneminde yerleri yalamaya calisiyodu şimdi ne kadar engel olabilirsinki buna 🤣🤣
_ozlmm Eslemanne Valla 16 aylık oldu oğlum ama hala ne bulsa ağzına götürüyor ilk zamanlar da ses etmedim keşfetmeye çalışıyor yenilip yenilmeyeceğini anlıyor diye ama hata mı yaptım bilmiyorum eline aldığı ilk şeyi hemen ağzına sokuyor
cokbilmismom Eslemanne bu bizim iznimizle mi oluyor ki bebek her şeyi ağzına götürür bir saniye ayırmamiz lazım gözümüzü ki oda imkansız 😂 ya hiç vermeyeceksiniz ya da göz yumacaksınız yani sokakta yere falan düşmediği sürece benim için sorun yok
yenidenanne34 Eslemanne yikayabileceginiz bi oyuncak verseniz eline olmaz mi yada diş kaşıyıcı falan ? Illaki farkli oyuncaklarla da oynamak isteyecek oynamalida ama cok kucukse 5 6 aylik falan biraz idare edilebilir bu sekilde sanirim
_ozlmm Eslemanne evet engel olunmuyor zaten olmaya çalıştıkça daha çok üstüne düşüyorlar daha çok yapıyorlar 😂
Boncukk123 Eslemanne yıkanabilen ürünler var canım araştır onu makınada güzelce yıka o sekılde almak istiyorsa alsın ağzına ıslak mendil de tehlikeli bence