Ozge1806 Bugün kontrolumuz vardı. Allah nasip ederse kızımıZ olucak. Doktor 375 gram dedi normal gayet dedi ama burada ya da farklı forum sitelerinde okuduğuma göre az gibi geldi bana. Sizin bu haftalar da kaç gramdi acaba az mı benimki.
mrp2023 Ozge1806 canım az olsa doktor az der bence bunları kafana takıp stres yapma yani doktordan iyi bilmesi için buradakilerinde doktor olması lazım
Dy_55 Ozge1806 doktorum haftasına göre üç dört gün önde dedi bana. Ondan önce 17 haftalıkken de bir hafta önde demişti çok takılma 25 haftadan sonsa kilo almaya başlıyorlar seninki haftan ile tam uyumlu ben takilmiom çok birazda genetik gidersek ben miyon tipli insanım ama eşim değil belki de eşime çekti diom
tatlibebegim_ Ozge1806 17+6da 370 gramdı ama doktor genetikle alakalı demişti anne baba iriyse minyonsa falan
Ozge1806 Dy_55 en korktuğum şey detaylı ultrason. Herşeyi detaylı inceliyorlar ya insan urkuyor acaba bir sorun var mı diye..Allah herkese bu duyguları yasamayi nasip etsin
Dy_55 Ozge1806 aşırı heyecanla gittim hiç aklıma kötü bişey getirmedim sadece onu daha net görecektim o bezelye parmaklar tek tek saydı doktor elinin biri kalcasinsa öteki yanak altın dudakları büzmüs uyuyordu keyfi yerinde bacağı bacağın üstüne atmış hiç hareket etmedi detaylı da. Kötü düşünme sen onu net göreceksin düşünsene yüzünü şeklini duruşunu Allah’ın izni ile sağlıklıdır
Ozge1806 Dy_55 ilk gebeliğim düşük oldu benim o sebeple bunda çok korkuyorum. Herşeyin başı sağlık..Allah isterse herşey olur inşallah..hayırlısı ile kucağımıza alalım