Esraaaaa2 Kızlar 2 seneden sonra merhaba ilk bebeğim 2 yaşında 2.ye Hamileyim 10 haftalık pcos olanlara da ümit vermek istedim sorum şu 2. Sezeryan nasıl korkuyorum ilke göre zor mu
2bebelianneee Esraaaaa2 Bende şurada bekleyeyim bari 😂 benim de iki yaşında oğlum var 10 haftalık hamileyim 🙈
Busra61CN Esraaaaa2 benimde ikinci gebeliğim pcos var iki yıl ikinciye hamile kalamadım. Haftaya benimde sezeryanım var bakalm neler olcak
burcum_17 Esraaaaa2 Bn 3. Sezeryanimi oldum kızım 19 aylık şuan hiçbir sıkıntım olmadı bebeğime kendim baktım kimse yoktu ağrım falanda olmadı şükür tabi her bünye farklıdır inş sizinde iyi geçer
emir_01 Esraaaaa2 bi tanidik 3 sezeryan oldu cabuk toparladi her bunye bir degildir tabi ama bol yurumus rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dogal yollami hamile kaldiniz acaba pko olup
Esraaaaa2 emir_01 evet ilk bebeğim de bir buçuk sene denedik olmadı femera felan kullandım bi sonuç almadım rahim filmi çektirmeye karar verdik doktorumla sonraki ay hamile kaldım bu ikinci bebeğimde de 2 ay gibi bir süre de kaldım pcos engel değil yani kızlar korkmayın
Essrakk Esraaaaa2 ikinci sezaryenimi oldum ilkine göre daha kolaydı. Başıma gelecekleri biliyordum en azından :)