Eddaa57 [silindi] ben 24 sonrası daha rahat hissetmeye başladım o zamanlar bile genelde akşamları yatınca daha rahat anlıyordum tabi şimdi her hareketi çok net hissediyorum ama benim 24 sonrası daha aktif olmuştu 😂
Eddaa57 İlk gebeliğiniz mi ? Benim ilk gebeliğim burdan okuduğum kadarıyla gün içinde en az on defa falan hareket etmesi lazım ama haftanız küçükse hissedemiyor da olabilirsiniz kaç haftalık şuan
[silindi] Eddaa57 cidden mi 🥲 ben 3 gündür falan az hissediyorum bilmiyorum korkuyorum ya şu sıralar uyuyor galiba benim kızım 😀
Eddaa57 [silindi] evet bazen oluyordu bı gün çok hareketli bı iki gün durgun ama zamanla düzene giriyo ben evin içinde kafayı yerdim öyle hareketini hissetmediğim günlerde 🥲
SMZmiracle SMZmiracle magnezyumdan ola bilirmi? Dün magnezyum takviyesine başladım.dünen kadar günde1 kez de olsa hiss ederdim ama bugün hiç hiss etmedim
Eddaa57 SMZmiracle olabiliyor öyle bu haftalarda siz yine takip edin dinlenin hala bi hareket olmazsa ona göre bişey yaparsınız ama korkutmayın kendinizi siz hareket halindeyken genelde uyku durumunda oluyo 🥰🌸
Anonimoo Haftadayız oğlum 2 gün çok hareketliyse bi gün kesin az hareketli oluyor yoruluyor sanırım bazen akşama kadar durmuyor yani o derece bazen de arada kendini hatırlatıyor sadece burdayım merak etme bu yeter sana der gibi😀