meltemom Benim canım bi şey çektiğinde büyüklerim o zaman o şeyi yapamıyor veya bulamıyorsa avcunu yala yoksa çocuğunda leke olur diyolar bu batıl inanca inanan var mı ya her gün bu cümleyle karşılamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Elifffcik67 meltemom ahahahahahah bugn duyduğum en komik şey 😆😆😆 büyüklerin çok eğlenceli insanlar bence fena trollemişler seni 😆😆😆 avucunu yala öle mi ahahahahahah
meltemom Gerçekten leke olur mu ya yolda gördüğüm tatlılara canım çekiyo o an alamıyorum yalanayım mı 😂😂😂
CansuCaTurkmen Avcunu yalarsın dedikleri bu olsa gerek 😂😂😂😂 yaa çok saçma geliyor gerçekten bende duymuştum ama anca avcumuzu yalamış oluruz 😂😂
Elifffcik67 meltemom https://www.videoindirelim.com/o-ekmek-gadeyifi-yapilacak--1162563.html linkteki videoyu izlesene aklıma bu geldi aradım buldum senin için 😁
Btugl meltemom leke diye değil cnm eğer canin bişey istedi veya biri yanında yicekten konustuyda avucunu yala göğsüne sür bebegin cani cekmesin derler cnm bende hep yapiyom😂😂
Mv00 meltemom 😂😂 bizimkiler avucunu kokla derler yalamayı ilk defa duydum 😬 batıl inanç olduğunu bile bile çokta koklamışlığım vardır o da ayrı 🤭