A_svgn Selam şubat anneleri nasılsınız 🌸 37+2 olduk 2 3 cm kadar açılmamız varmış beybi 3 kilo normal doğum istiyorum hurma tüketiyorum yürüyüş yapıyorum baska ne yapabilirim ve tahmini ne zaman gelir bir fikri olan var mı😂💙
ravzae A_svgn benimde ilk gebeliğimde böyle olmuştu açılmam vardı sadece 3 gün sonra doğum oldu, sancım gelmedi açılma olunca suni sancı ile doğum yaptım
Derinnmom A_svgn 37+5 doktorum ben çatı muayenesi yapmıyorum dedi devlete gidiyorum ben, açıklığım olup olmadığını nasıl anlarım canım? Bi de bende gece uykusu sıfır seninde öyle mi?
A_svgn ravzae Bidikim1 Adet olucakmışım gibi gece bacaklarım belim falan ağrıyor hafif hafif acaba bunlarda mı yalancı sancı oluyor benim ilk gebeliğim pek anlayamıyorum sanırım daha 😄
A_svgn Derinnmom Olmaz mı bütün gece dönüp duruyorum tekmeler canımı acıtıyor artık uyumamayı seçtim geziyorum evin içinde deli gibi🥹😂😂
A_svgn Derinnmom çatı muayenesi için nst sonrası bakılıyor diye biliyorum doktorum nst sonucuna baktı ve muayene edicem kasılman var dedi ultrasondada bebeğimin başı baş aşağıydı belki ondanda bakmış olabilir 🌸
Bidikim1 36+3 olduk biz de arada bir yalancı sancılarımoluyor önümüzdeki günlerde çatı muayenesi olucam merakla bekliyorum her güne sanki doğuracakmışım gibi uyanıyorum daha vaktimiz olmasına rağmen
Bidikim1 A_svgn benim de ilk belim ağrıyor karnım ağrıyor karnım bir anda sertleşiyor bunlara yalancı sancı diyorlar ben de doğurucam sanıyorum ama doktoruma bunu söyleyince baya güldü doğum sancısını anlamama gibi bi şansın olmaz dedi zaten ya nişan ya su gelirmiş ilk gebelik olduğu için