Sinem10 Rabia112a Ne alakası var canım herşeyde neden zarar arıyorsunuz nar ne gibi bi zarar verebilir . Kan yapar ben manyak gibi nar yedim bu yıl 2 ay sonra doğumum var yiyin istediğiniz kadar
MasaLeyla06 Edaaaaaaaaaaa maydonuzu anladık da muzla nar ne alakaymış maydonoz da ilk haftalarda fln sıkıntı bence düşük yapar diye ben 27 haftaya gircem tüketiyorum valla ama erken doğum fln olur mu bilemem
[silindi] Edaaaaaaaaaaa ne alaka kızzzz ben her gün muz portakal elma bunları hep tüketmeye çalışıyorum kahvaltıda falan ya da ara öğün olarak nar da aynı şekil çilekte yedim
Yagizinannesi_ Edaaaaaaaaaaa Maydonoz ananas onları anladım da muz bebeğe kilo aldıran meyve yemnizde fayda var aksine ananasta son haftalarda doğum başlasın diye tüketilir
MasaLeyla06 [silindi] salatada kesin oluyor da boşda yiyorum ben doktorlara abartıyor ice olacak her türlü oluyor valla o bu bahane
Bsraacelik Bana doktorum nar yiyebilirsin dedi maydonoz da salata da tüketiyorum fazla tüketmediğiniz zaman sıkıntı olmaz
SenaBM Rabia112a benim doktorum Allahın yarattığı her şeyi yiyebilirsin demişti. Maydonoz için de bi tarla maydonoz yemezsen sorun yok demişti 😬