Nurceyhan93 Kızlar merhaba Hamilelik döneminde burger falan yediniz mi yaa herkes zararlı diyor siz neler yaptınız
ozgekader Nurceyhan93 Zararlı ama bir iki den nolucak kız sende ben yedim valla canım her istediğinde yiyorum ye gitsin şimdiden afiyet olsun
Zeynepkrkytlli Nurceyhan93 zararlı olmaya zararlı güzelim de insanın da canı istiyo 22+3üm bu zamana kadar 3 kere filan yedim sanırım Abartmamak kaydıyla bir şey olacağını dusunmuyorum
fayting Nurceyhan93 çok sık olmamakla birlikte bence yiyebilirsiniz ya hani ayda 2 kez yeseniz ne olacak 💕
KuzeyinAnnesi10 Nurceyhan93 yedim hatta baya hafta da 2 3 yediğimi biliyorum kcf MC hepsini yedim kokoreç de yedim takılma bu kadar hiç Bisey olmadı oğlum şuan 1 aylık 🥰
Dy_55 Nurceyhan93 bı kaç güne yicem 😄 9 ayda bir kere yemekten bişey olmaz heralde bence 🙈aylardır canım istio
ozgeerkan73 Nurceyhan93 bende yedim abartma dan ye hevesini al ohh miss , ay 1 2 tane te yeter fazlası na gerek yok😊
Duygu_30 Nurceyhan93 deliricem ya ne güzel cannınız isstiyor yiyin işte kusmaktan tiksinmekten canım çıktı düzeleceğim meçhul yiyin geçin