ArzumSena Bu haftaya kadar birşey yoktu fakat bu hafta itibariyle bulantılar başladı, var mı benim gibi olan
nih ArzumSena çok normal, vücut yeni bir şeye alışıyor :) Hatta en başta kabullenmediği için mide bulantıları oluşuyor. Benim de o haftalarda başladı 15. haftalara kadar devam etti
Zelihapinar ArzumSena şuan 8+4 benimde 7. Haftada başladı hala devam ediyor malesef kullanıyor musunuz ?
semra2598 ArzumSena zaten o haftalarda oluyor benim 6. Haftadan 16. Haftaya kadar devam etti çok şükür şuan iyim 20+2 de😄
Evhamlikurabiyeanne Enn en yogun bulanti yasadigim haftaydi Allah kolaylik versin 11+5 oldum hala var ama 7 hafta asiri zordu
Kadersaahin Evhamlikurabiyeanne benim de 11+2 doktorum artık ilaçlarımı değiştirdi 5 kilo verdim de kızdı ama verdiği yeni ilacı çok fazla olan günde kullan çok ağır ilaç dedi eski ilacıma devam ediyorum ama dün biraz başlar gibiyken içtim bugün çok rahat temizliğimi yapabildim yataktan kalkamıyordum
Evhamlikurabiyeanne Kadersaahin Ben de 7 kilo verdim kusmam cok fazla yok kuru bulanti var su 2 gündür artik acikmaya basladigimi farkettim umarim kizimdaki gibi 13.haftada direkt kesilir.Doktorunuz zofer mi verdi bana prilam dahi vermedi doktor insan göz acamiyor bulanti olunca kaldi ki is yapmak söyle dursun
Kadersaahin Evhamlikurabiyeanne ilk prifemyn içiyordum hala ona devam ediyorum ek olarak zofer kullanıyorum