Cakir1 https://imgyukle.com/i/yGmng1 Arkadaşlar testime bakar mısınız çok silik çizgi var görebiliyor musunuz yorumuz nedir ümitlenmeli miyim kan testi yapmalı mıyım? İlk defa görsel eklemeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum🫣
ferhpnar Cakir1 canım bence biraz bekle benim bundan daha koyuydu ama gebelik yoktu aynı testi yapmıştım
Haticesavas Cakir1 bende goruyorum cok silik bir cizgi cnm senin yerinde olsam ayni testen 2 gün sonra tekrarlardim daha net beli olur hakinda hayırlısı Allah gonune gore versin♡
miniiiikfasulye Cakir1 Google mutlu resim resmi ekliyorsunuz link oluyor yüklenince onu kopyalayip buraya atıyorsunuz 🤗merakla bekliyorum 🤍
Cakir1 Melk_plt00 çatlatma iğnenin 14. Günü bugün dün başka testle bakmıştım negatifti bugün o test yine negatif gösterdi 10₺ lik bi destti buna 150₺ falan verdim o yüzden bi tık daha güveniyorum bu teste silik çıkınca da ümitlendim biraz
miniiiikfasulye Cakir1 Benimde böyle normal teste gölge çıktı sizinki sanırım çok erken Erken gebelik testinde daha belirgindi iki üç gün bekleyip tekrar testi yapın var gibi inşallah 💗Benim adet 4 gün gecmisti
Cakir1 miniiiikfasulye ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm normal de adetime 10 gün daha var ama iğne vurulunca normal döngü önemli olmuyormuş iğneden 14 gün sonra adet başlıyormuş bugün ilk günüm sayılıyor sanırım
miniiiikfasulye Cakir1 Var gözüküyor ama iki üç gün bekleyin tekrar edin testi aynı şekil yada 2 3 gün sonra kan verin daha kesin olur 🤍
miniiiikfasulye Cakir1 iğleme olayı farklı biliyorum belki iğnenin etkisinden de olabilir en iyisi beklemek Çünkü okuduğumda iğnenin etkisinden boyel çıkıyor diyenler vardı ben normal adet gecikmesi sandım
Cakir1 ferhpnar bu test biraz hassasmış çok düşük değerleri gösterebiliyormuş o yüzden bende pek emin olamadım ama yaptıktan 2 dk sonra belirdi bende acaba mı dedim🥹