Ebrucar Kızlar ben 10 haftalik gebeyim göğüs ucu koyulaşması hiç olmadı. Geçen birisi erkek olsa koyulaşırdi demek ki kız dedi. Sizde böyle birşey oldu mu, alakası var mı yani?
ponck-123 Ebrucar benim ilki erkekti koyulaştı şu an kız bebeğime gebeyim yine koyulaştı ama çok fazla alakası var mı bilmiyorum 🤷♀️
Ebosamo Ebrucar benim bembeyazdı şuan simsiyah koyulaştı iki kızım olcak. ama tekrardan rengi açılıyormuş dogumdan sonra.yani bu cinsiyetle alakalı bir durum değil bi yerde görmüştüm süt kanalların damar genişlemesi falan açılıyormş sanırım oda koyulaşmasına sebep oluyormş
Dy_55 Ebrucar saçma geldi bana bende kararmadi 10. Hafta erken sonrasında genişledi alanı ve açık kahverengi iken hatta açık kahveden bile açık tonu vardı şimdi koyu oda sonradan oldu yani son bir aydır 24 haftalık. Erkek bebek
elidaa İlk hamilelikte bişe olmamıştı erkekti İkinci hamileligim şimdi çok koyulasti anlamadım gitti..
hanifeq Benim iki gebeligimde erkek göğüsler simsiyah oldu kızdada oluyor mu bilmiyorum ama 10 hafta daha erken 3 aydan sonra da kararabiliyor ikincide öyle oldu
LamiyaCetinkaya Ebrucar İleri haftalarda da koyulaşabilir, göbek çizgisi bile 25+ haftalarda belirginleşebiliyor bazen
Anneelikk Ebrucar bence alakası Yok bende 10 haftaligim baya koyulasmis. İlk kızımda da baya koyulaşti hemde erken den
Sadeceanne2 Ebrucar hiç Alakası yok oğlumda açık renk ti. Şimdi gebeym koyu olmuş biraz hiç alakası yok