Ebrarabla_06 Beybitooo Allah korusun kız ağzını hayra aç yaaa öyle bir şey derse kesin orada düşer bayılırım doktor 😂😂
gokcegn21 Ebrarabla_06 amin canım benim Allah razı olsun inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲. Salih hayırlı evlatlar nasip etsin 😍
deryaa_milena Ebrarabla_06 çevremdeki hamilelerin hepsinin erkek bakalım benim ne olacak henüz 11 haftalığız. Şey diyorum kız nüfusu azaldı resmen iki senedir kim doğursa erkek oluyor çevremde 😂
Ebrarabla_06 deryaa_milena etrafımızdakilerin tekrardan bir an önce kız olması gerekiyor😂 Evet ben bu sene Kime yorum yaptıysam çoğunluk erkek geçen sene Benim de gözümde olan gözüme çarpan gerçekten erkekti Ama bu sene de erkek sağlıkla gelsinler inşallah seninki de inşallah erkek olur o tezimi doğrularsın😂
deryaa_milena Ebrarabla_06 herkesin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil tabii 🤗 ben kızcıyım 😂ama tabi önceliğim sağlıklı hayırlı olması 🙏😇
Ebrarabla_06 deryaa_milena amin inşallah canım benim sağlık en önemlisi 🥰 bende her iki taraftandayım kız çünkü her ikisine de yorum yapıyorum 😂 sağlıkla kucagına al inşallah canım benim🥰
Ebrarabla_06 Semra03 evet canım tutuyor çok geri dönüş alıyorum tabi tutmayan olduğu zaman da dönüş alıyorum
Bsraglbz Ya benimde çok yeni daha ama insan merak ediyor ya mesela bu yuzuuk testi ne kadarlikken yapıyorlar ki ben şu an daha bilmiyorum çok ufak 4 hafta 4 günlük düşünün keseyi bile inşallah perşembe gorcez yani ama insan düşünüyor yani acaba ne olcak die
Ebrarabla_06 Bsraglbz Google de 4 ay üstü olunca yapılıyor diye biliyorum okudum inşallah canım benim sen keseyi gör 🥰